трансплантациа на м50б25 автомат в м50б20
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- митко-бмв1
- Потребител
-
- Кара: м50б28
мммдаааа калеги и аз това си мислих дали направо един чип-тунинг да му фрасна и така трябва да стане а ???
Да кажат нещо и специалистите които се сещат от тези неща 

Последна промяна митко-бмв1 на 06 Май 2009, 20:31, променена общо 1 път
- kalobrana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Квото намери
Колеги аз мисля че авт.ск. си има отделен блок за управление и той чете от блока на колата Какви са оборотите,положение на педала на газта и натоварване на мотора
Адаш не му мисли а слагаи чипа

Бирата е доказателство че Бог съществува!
митко-бмв1 написа:мммдаааа калеги и аз това си мислих дали направо един чип-тунинг да му фрасна и така трябва да стане а ???Да кажат нещо и специалистите които се сещат от тези неща
Ми написаха ти телефон, обаждаш се на него и каквото ти душа сака го получаваш, кеф ти заводска програма, кеф ти чип, кеф ти за ламда, кеф ти без ламбда. Човека е точен, всеотдаен и е навътре с нещата повечко отколкото е необходимо.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
sonny написа:митко-бмв1 написа:мммдаааа калеги и аз това си мислих дали направо един чип-тунинг да му фрасна и така трябва да стане а ???Да кажат нещо и специалистите които се сещат от тези неща
Ми написаха ти телефон, обаждаш се на него и каквото ти душа сака го получаваш, кеф ти заводска програма, кеф ти чип, кеф ти за ламда, кеф ти без ламбда. Човека е точен, всеотдаен и е навътре с нещата повечко отколкото е необходимо.
Това мнение ичерпва темата напълно

Не виждам смисъл да се дъвче допълнително едно и също

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2