Скърцане на колелата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- mystvd
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E66 760Li
- Мечтае да кара: BMW E66 760Li
Скърцане на колелата
Здравейте колеги от известно време насам ми скърца някое от задните колела.Снощи си карах някъде със 30 километра и скърцането беше по силнио от предишните пъти.Въпросът ми е какъв може да е проблема.
Да спомена,че като ходих до София и на един жп прелез натиснах педала на спирачките една от гумите за момент бликира подадох и повечко газ и колата си тръгна.Прибрах се във града и ходих на маистор гледаха накладките и цилиндречето но ми казаха,че всико е ОК.
Въпросът ми е какъв може да е проблема.
Благодаря предварително
Да спомена,че като ходих до София и на един жп прелез натиснах педала на спирачките една от гумите за момент бликира подадох и повечко газ и колата си тръгна.Прибрах се във града и ходих на маистор гледаха накладките и цилиндречето но ми казаха,че всико е ОК.
Въпросът ми е какъв може да е проблема.
Благодаря предварително
- beco109
- младши ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Детайли за колата: Измамна
Зависи какво ти скърца наистина мойе да са накладки но ако са те трябва като натиснеш спирачка в движние луфтовете да се оберат и да спре да скарца. Другия вриант може да е от окачването някъде. Най - добре сложи колата на канал влез под нея и някои друг да скача нагоре на долу и ако намериш скърцащото нещо просно го смени или му капни малко масло и 

- mystvd
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E66 760Li
- Мечтае да кара: BMW E66 760Li
beco109 написа:Зависи какво ти скърца наистина мойе да са накладки но ако са те трябва като натиснеш спирачка в движние луфтовете да се оберат и да спре да скарца. Другия вриант може да е от окачването някъде. Най - добре сложи колата на канал влез под нея и някои друг да скача нагоре на долу и ако намериш скърцащото нещо просно го смени или му капни малко масло и
Колега а възможно ли е да е лагер на главината.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Попринцип лагера вие,а да скърца може ако е висяла някъде повече от няколко години и да е била все мокраmystvd написа:beco109 написа:Зависи какво ти скърца наистина мойе да са накладки но ако са те трябва като натиснеш спирачка в движние луфтовете да се оберат и да спре да скарца. Другия вриант може да е от окачването някъде. Най - добре сложи колата на канал влез под нея и някои друг да скача нагоре на долу и ако намериш скърцащото нещо просно го смени или му капни малко масло и
Колега а възможно ли е да е лагер на главината.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
4 мнения
• Страница 1 от 1