Да ми дадете савет от каде мога да си купя новата маска
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Да ми дадете савет от каде мога да си купя новата маска
Значи изкам да сложа новата маска за Е36 с изпъкналите бъбреци,от каде мога да я намеря най-евтино и колко пари ще ми излезе вси4ко(новата маска,новите бъбреци,боя и работа)защото со ударих колата точно от пред и сега се чудя да я вкарам ли в Булинс да я правят или да взема пари от експерната оценка и да си сложа новите бъбреци?Благодаря предварително!
поразтърси се малко.има едно нещо търсачка му викат,малко по на горе.има доста теми за това.http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=17008&highlight=%E3%EE%EB%E5%EC%E8%F2%E5+%E1%FA%E1%F0%E5%F6%E8виж поста на ludiagsm.това ще ти помогне.ако искаш нови отиваш в Дару Кар и си купуваш.45 лв единия от големите и металната основата за тях 140 лв.това са цени преди 1 година може да има известна промяна
Оригиналната маска струва 180 лв - в сряда проверих на Оборище.
Също така има значение какво купуваш. Тези от Симеон са турски и ламарината не е поцинкована. Както знаеш това е част, която е подложена на постоянни удари от малки камъчета и ако не е поцинкована ламарина почва да пуска ръжда и гние доста по-бързо. Казвам ти го от опит. Ти решаваш...
Също така има значение какво купуваш. Тези от Симеон са турски и ламарината не е поцинкована. Както знаеш това е част, която е подложена на постоянни удари от малки камъчета и ако не е поцинкована ламарина почва да пуска ръжда и гние доста по-бързо. Казвам ти го от опит. Ти решаваш...
Да бе да аз вече си взех Тайванскаи ми излезна 127лв и сега ще видя колко ще ми вземе майстора.Утре ще съм горд собственик на Е36 с новата маска
Ама това удовлоствие ще ми струва 200лв със сигурност.Но какво да се прави!Обичаме да си угаждаме-в крайна сметка за какво живеем.
Мерси на всички за мненията--много ми помогнахте.Благодаря

6 мнения
• Страница 1 от 1