Айрбег
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- emes691
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-43Б-18,318i
Айрбег
Искам да попитам,възможно ли е да ти светне лампата на айрбега от слаб акумолатор,защото точно това ми се случи.Падна ми акомулатора,бутнаха ме,запали си колата,обаче лампата вече изгасва едва след 5 минути.Вече съм с нов акумолатор,обаче тази грешка си остана,иначе не е мита на автомивка,няма удар,просто освен този акумолатор,не е сменяно нищо по нея,преди не беше така........давам си контакт,всичко свети за 4,5 сек,изгасват всичките долу и стартер,може ли тази грешка да се изчисти както си зануляваме ойлсървиса и инспекшъна с мост на пин 7 и 19...?
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
- Ivan_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 BMW 523I M52TU Sedan
- Мечтае да кара: само BMW
Не, не може да се изтрие грешката на аербега без диагностична апаратура. Да, може да ти е светнала от всякакви манипулации с акумулатора. Когато ходите да ви трият грешката - задължително разпечатвайте или си записвайте точно каква грешка е била запаметена.
Не е хубаво да се подминават светещите лампи на таблото, особено тази на аербег системата.
Това е животоспасяваща система, съветвам ви да я държите в изправност, не излиза скъпо, а от нея зависи много...
Jim Beam написа:И на мен ми свети тая лампа и не съм ходил на диагностика да ми я изчистят
Не е хубаво да се подминават светещите лампи на таблото, особено тази на аербег системата.
Това е животоспасяваща система, съветвам ви да я държите в изправност, не излиза скъпо, а от нея зависи много...
4 мнения
• Страница 1 от 1