Проблем със задния мост-разкрачване

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от llazarr » 19 Апр 2009, 19:01

Колеги аз знам че не е толкова скъпо но не само трябва да сменя болтовете а и ми трябва тенекеджия защото в момента са заварени и има доста работа.....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавара

Мнение от Игнатов » 19 Апр 2009, 20:24

llazarr написа:Колеги аз знам че не е толкова скъпо но не само трябва да сменя болтовете а и ми трябва тенекеджия защото в момента са заварени и има доста работа.....

има няква вероятност тоя заварения болт да се скъса и тогава става кофти........ все пак знаеш ли какви заварчици са, може и само да са го прекапали

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 19 Апр 2009, 21:35

Denev написа:
mihal написа:колега, и аз съм ходил на реглаж в Примекс ................ май са те "претупали" щото като гледам от протокола предницата въобще не е пипана (....страничния наклон на предните колела, едно че е извън нормите и второ няма почти никаква разлика от стойностите ти преди реглажа)

е как са го претупали като са му направили всичко което може да се направи,задицата са я направили перфектно и сходимост и наклон,а отпред не се прави нищо друго освен сходимпст така че не могат да му помогнат
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Мнение от mihal » 20 Апр 2009, 10:43

да така е отпреде страничен наклон може да се оправи със смяна на тампоните, няма реглаж
Изображение

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 20 Апр 2009, 13:22

Или ако имаш хубава разпънка да разпънеш малко коша
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

Предишна

Назад към E36