Тракащи повдигачи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Pesho_MPower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320i Coupe
Тракащи повдигачи
Колеги извинявам се ако тази тема я има но аз нямам много време да се ровя в темите, моля да ме извините предварително. Разтрака ми се хидравличен повдигач и знам че сигорно трябва да се смени с нов но искам да ви питам имали някакъв друг начин да се утеши, а ако няма скъпи ли са повдигачите и ремонта съответно на тях. Благодаря предварително.
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 318Ci
Колега около 20-30лв е бройката. Ако се сменят се сменят всичките. Гледам че караш 320-ка. Там са 24 на брой х 30лв + 100-тина лв за труд. Сам си прави сметките.
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- nthnl
- младши ентусиаст
-
- Кара: Renault Megan E-Tech, Kia Sorento
- Мечтае да кара: По пистите :)
Здравей колега,
само 1 повдигач ли ти трака? Ако не е само 1 пробвай да смениш маслото. Освен това си погледни капачката на маслото да видиш дали имаш наслоявания по нея (става като грес). Също така може да провериш дали ти качва достатъчно масло маслената помпа. Друго, което можеш да пробваш е да я изфорсираш до около 4 000 оборота и я задръж така за няколко секунди и рязко пусни педала да паднат оборотите и се заслушай дали продължава да трака. При мен тракат всичките и като я форсирам млъкват и чатка само 1 или 2, но доста слабо.
Ако искаш може довечера (след 6) да ми драснеш по Skype-a да видим как е ситуацията при теб.
Поздрави,
Михаил Великов
само 1 повдигач ли ти трака? Ако не е само 1 пробвай да смениш маслото. Освен това си погледни капачката на маслото да видиш дали имаш наслоявания по нея (става като грес). Също така може да провериш дали ти качва достатъчно масло маслената помпа. Друго, което можеш да пробваш е да я изфорсираш до около 4 000 оборота и я задръж така за няколко секунди и рязко пусни педала да паднат оборотите и се заслушай дали продължава да трака. При мен тракат всичките и като я форсирам млъкват и чатка само 1 или 2, но доста слабо.
Ако искаш може довечера (след 6) да ми драснеш по Skype-a да видим как е ситуацията при теб.
Поздрави,
Михаил Великов
5 мнения
• Страница 1 от 1