Тампони Lemfoerder за е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- MomoRacing
- Потребител
-
Тампони Lemfoerder за е36
Здравейте колеги, искам да питам ако някой знае каде мога да намеря тази марка тампони в Пловдив, защото като си сменях гумите зимни/летни ми изплущя единия тампон който е на купето отзад (явно му беще дошло времето) и сега се чудя какви тампони да сложа, но като гледам има добри отзиви по форума за тези. Ако някой има информация къде и горе доло на какви цени вървят тези тампони да пище, но и ако може да предложите друга марка също би ми помогнало. Благодаря ви, предварителн.
Momo
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега не уточняваш кои точно тампони ти трябват , но предполагам , че като казваш "тампони на купето от зад" имаш предвид на тампоните на задните носачи.
Марката е Лемфьордер - цената в Ауто+ (предполагам имат магазин в Пловдив) е около 50 лв. за два тампона за задни носачи комплект.
Другия вариянт е "оригинални" от Дарукар - 80 лв комплекта.
Имаш ЛС
Марката е Лемфьордер - цената в Ауто+ (предполагам имат магазин в Пловдив) е около 50 лв. за два тампона за задни носачи комплект.
Другия вариянт е "оригинални" от Дарукар - 80 лв комплекта.
Имаш ЛС

- MomoRacing
- Потребител
-
Tenata написа:Магазин "D&N" на рогошко шосе.
Братле много ти благодаря за инфото! Бях до там и цената на която са там е 20 лв ако на някой би му била от полза да я научи.(да уточня това са тампоните от носача към купето! Не тези които предлага колегата metodi80.)
Momo
MomoRacing написа:Tenata написа:Магазин "D&N" на рогошко шосе.
Братле много ти благодаря за инфото! Бях до там и цената на която са там е 20 лв ако на някой би му била от полза да я научи.(да уточня това са тампоните от носача към купето! Не тези които предлага колегата metodi80.)
20лв са за Е46 които са без периферия /каквато имат Е36 / иначе за Е36 са 30лв
5 мнения
• Страница 1 от 1