ПРОБЛЕМ ПОМАГАЙТЕ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
ПРОБЛЕМ ПОМАГАЙТЕ
изпрахами тавана на моята е-36тица и той висна и сега незнам как да го залепя а салон ми е много запазен,ако някой знае как и с какво да го залепя щте сам безкрайно БЛАГОДАРЕН. Забравих да пиша 4е ходих при тапицер и тои ми каза че трябва да сменя целият таван
- lordofthedance
- кандидат ентусиаст
-
купуваш яко лепило и една спринцовка и игла от аптеката.пълниш в нея лепилото и почваш да инжектираш като притискаш да стегне,така си оправих моя и повече от година не е мръднал.
- kazakoff
- кандидат ентусиаст
-
Ако става въпрос само за тапицерията, има специален спрей - лепило точно за това. Пръскаш директно върху тапицерията, лепилото минава през нея без следа, и притискаш. Потърси го в автомагазинчетата в Горубляне или в Mr. Bricolage или ПРАКТИКЕР... Надявам се да съм бил полезен 

- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
това с инжекцията и аз го пробвах, ама не улучих лепилото и сега съжалявам
- останаха следи, а и не се залепи.
Кажи марка на това лепило- май има доста интерес?

Ако става въпрос само за тапицерията, има специален спрей - лепило точно за това...
Кажи марка на това лепило- май има доста интерес?
let the BMW be with you
- kazakoff
- кандидат ентусиаст
-
Re: лепило
chikela написа:кажи марката на лепилото много хора щте са ти благодарни
Не я знам. Имаше го едно магазинче в Горубляне /там продават разни джинджифлюшки за тунинг и т.н.../. А, бе като питате за този спрей в автомагазините, те знаят за кво става на въпрос. Аз разбрах за него случайно, щото и на мен ми трябваше за същия проблем с тавана и търсех някакво подходящо лепило. Продавача го предложи. Помня, че струваше към 10-на лева.
7 мнения
• Страница 1 от 1