мигачи-калник
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
мигачи-калник
Здравейте,мисля да си сложа мигачи на калниците,та,намерих си фасунките с кабелите,ама незнам откаде са прекарани оригинално.Ако някой знае ще съм му благодарен да сподели схемата и откаде излизат в подкалниците.
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Вдигнете на някой приятел БМВ и свалете подкалника-така е най добре да се види от къде тръгват жиците и къде отиват
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
На моя хулиган аз му слагах странични мигачи.Кабелите ги прекарак над пластмасовите подкалници,а в двигателното ги вкарах от там,където намерих отвори(не съм дупчил) 

Ми значи то накаря така ще стане,ама понеже си одърпах оригиналните фасунки с кабелите и те си имат и тапи ама незнам откаде излизаха,а подкалника съм го махнал,ама някаде зад гредта на аланжерона мисля че излизаха,а трябва да напипвам,та затова ми беше мисълта.Иначе самите кабели към мигачите ли ги закачи?ned_gm28 написа:На моя хулиган аз му слагах странични мигачи.Кабелите ги прекарак над пластмасовите подкалници,а в двигателното ги вкарах от там,където намерих отвори(не съм дупчил)
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
Значи,решението е взето:прекарах ги през технологичните отвори,орязах буксите и ги измостих директно.Ще ги захвана за предните мигачи,ако съм в грешка поправетете ме,ако не,заключвайте темата.Мерси на всички! 

- ned_gm28
- ентусиаст
-
Людмил написа:Значи,решението е взето:прекарах ги през технологичните отвори,орязах буксите и ги измостих директно.Ще ги захвана за предните мигачи,ако съм в грешка поправетете ме,ако не,заключвайте темата.Мерси на всички!
Ами да,страничните мигачи няма къде другаде,освен към предните мигачи да ги свържеш(паралелно)

- ned_gm28
- ентусиаст
-
Людмил написа:е да де,ама мисълта ми е има ли фабрични места или просто да заголя кабелите на предните мигачи и да ги прихвана там....(несъм виждал как са оригиналните...)
Аз също не съм гледал как са оригиналните.Просто прикачих страничните към крайните,използвайки лустер клеми.Накрая прихванах кабелите към снопа със свински опашки,за да изглежда добре

Абе попитах за кабелите,понеже гледах че до мигачите има едни пласмасови плочки та да не би да има заработки за тези мигачи фабрично .ама,то и аз така ще правя-с устър клеими,а за кабелите,даже си играх да ги пекарвам вътре в аланжерона да не се виждат 

9 мнения
• Страница 1 от 1