мигачи-калник

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

мигачи-калник

Мнение от Людмил » 07 Апр 2009, 13:23

Здравейте,мисля да си сложа мигачи на калниците,та,намерих си фасунките с кабелите,ама незнам откаде са прекарани оригинално.Ако някой знае ще съм му благодарен да сподели схемата и откаде излизат в подкалниците.
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." Изображение

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 07 Апр 2009, 22:18

Вдигнете на някой приятел БМВ и свалете подкалника-така е най добре да се види от къде тръгват жиците и къде отиват
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 I Touring
Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003

Мнение от ned_gm28 » 07 Апр 2009, 22:52

На моя хулиган аз му слагах странични мигачи.Кабелите ги прекарак над пластмасовите подкалници,а в двигателното ги вкарах от там,където намерих отвори(не съм дупчил) ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Людмил » 08 Апр 2009, 9:00

ned_gm28 написа:На моя хулиган аз му слагах странични мигачи.Кабелите ги прекарак над пластмасовите подкалници,а в двигателното ги вкарах от там,където намерих отвори(не съм дупчил) ;)
Ми значи то накаря така ще стане,ама понеже си одърпах оригиналните фасунки с кабелите и те си имат и тапи ама незнам откаде излизаха,а подкалника съм го махнал,ама някаде зад гредта на аланжерона мисля че излизаха,а трябва да напипвам,та затова ми беше мисълта.Иначе самите кабели към мигачите ли ги закачи?
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Людмил » 09 Апр 2009, 7:36

Значи,решението е взето:прекарах ги през технологичните отвори,орязах буксите и ги измостих директно.Ще ги захвана за предните мигачи,ако съм в грешка поправетете ме,ако не,заключвайте темата.Мерси на всички! ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от ned_gm28 » 09 Апр 2009, 23:46

Людмил написа:Значи,решението е взето:прекарах ги през технологичните отвори,орязах буксите и ги измостих директно.Ще ги захвана за предните мигачи,ако съм в грешка поправетете ме,ако не,заключвайте темата.Мерси на всички! ;)

Ами да,страничните мигачи няма къде другаде,освен към предните мигачи да ги свържеш(паралелно) ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Людмил » 11 Апр 2009, 15:03

е да де,ама мисълта ми е има ли фабрични места или просто да заголя кабелите на предните мигачи и да ги прихвана там....(несъм виждал как са оригиналните... :( )

ентусиаст
Аватар

Мнение от ned_gm28 » 11 Апр 2009, 20:25

Людмил написа:е да де,ама мисълта ми е има ли фабрични места или просто да заголя кабелите на предните мигачи и да ги прихвана там....(несъм виждал как са оригиналните... :( )

Аз също не съм гледал как са оригиналните.Просто прикачих страничните към крайните,използвайки лустер клеми.Накрая прихванах кабелите към снопа със свински опашки,за да изглежда добре :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Людмил » 12 Апр 2009, 9:16

Абе попитах за кабелите,понеже гледах че до мигачите има едни пласмасови плочки та да не би да има заработки за тези мигачи фабрично .ама,то и аз така ще правя-с устър клеими,а за кабелите,даже си играх да ги пекарвам вътре в аланжерона да не се виждат :D

Назад към E36