Странно нещо

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Странно нещо

Мнение от beckshot » 11 Апр 2009, 11:50

Здравеите колеги вчера ми се случи една аномалия значи паркирвам си колата гася си я сичко си е точно и след 7 часа я паля и лампата на АБС-а свети и съответно неработи вече някои да му се е случвало това,и друго нещо като минавам през некви павета примерно неравности и ми бие на вулана растриса се целия на моменти това нормално ли е

vld:
Oправи си заглавието - съдържанието на темата ти трябва да се подразбира от заглавието й.
:!:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tono » 11 Апр 2009, 12:07

за абса е възможно някой от датчиците да си е заминал. Може и просто да се е откачил. И при мен така докато си имах абс и в един момент от нищото светва лампата и вече го няма. Аз лично отидох на диагностика, казаха ми кой датчик не работи и го смених на скоро.

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 11 Апр 2009, 12:35

По павета е нормално да растриса малко,поне вчера на мен ми се случи с по бавна скорост,но с по висока няма проблем.Но зависи и колко ти е здрава предницата
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 11 Апр 2009, 14:26

мен това ми го правеше като бях със слаб акумулатор, незнам какво общо има но смених акумулатора и лампата на АБС-а си гасне както трябва, друг проблем със слаб акумулатор беше че плафоните не гаснеха веднага след като заключа колата.. но с нов акумулатор всичко се оправи
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: с превишена скорост

Мнение от BH5482BH » 11 Апр 2009, 17:41

Акомулатор или датчици

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от beckshot » 12 Апр 2009, 2:59

благодаря на колегите за мненията но това нещо с АБС-а само се оправи днес по едно време като запалих колата и лампата несветеше и АБС си имах незнам как стана но дано не се повтаря :D

Назад към E36