Какъв е ефекта след махането на катализатора?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
TheBoss написа:Ти замислял ли си се каква е средната възраст на колите в клуба и форума. А че катовете отдавна са запушени? А че цената на един нов кат е колкото половин кола. А като не ти харесва въздуха, Антарктида е добро решение на проблема.
Средната възраст на автомобила няма нищо общо с катализатора и в частност с действието му. Ако те интересува кой колко стара кола кара отвори нова тема за това.
Не дискутираме и цени - ако не ти достигат средства започни да работиш повече.
Относно въздуха - да, бях забравил, че въздухът има националност.
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Шефе
верно е че сам съм си виновен,сега не са били за по 15лв. и то две от тях слагани баш там дето ме пращаш,ама при мен с купето малко по друго,нещо бързичко излизат газовете
, хенеси,резонатор и ремус-а накрая и за това ги духвам бързо,а и сам неможеш да отречеш че щом си толкова навътре къв и да е резонатор кара по макс година, нали?Е ако не караш като жена ми де
Иначе нали требва да има и такива като мен да си понакупят разни боклуци та да споделяме опит
А за колегата с въпроса с правата тръба,пак от личен опит-ОЩЕ по гадно дрънчи, права тръба=на стар резонатор със смачкана вата=на ЯКО дрънчане!

Иначе нали требва да има и такива като мен да си понакупят разни боклуци та да споделяме опит

А за колегата с въпроса с правата тръба,пак от личен опит-ОЩЕ по гадно дрънчи, права тръба=на стар резонатор със смачкана вата=на ЯКО дрънчане!
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Ценко я са кажи бате що не се слага индианска тръба че ми стана интересно
Ако се направи като хората ни дрънчи ни нищо 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ми най-верозтно защото средното и задното гърне са смятани да укротяват газовете след като са минали през катализатора и той е свършил голяма част от работата. Ако сложиш само тръба, газовете влизат с голяма скорост директно в средното гърне (което поне при мен е доста малко) и почват едни неприятни вибрации...
Never mistake motion for action...
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
сори за тъпия въпрос но как мога да разбера моита кола дали има катализатор нещо бензина ми изчезва много бързо сипъх 30 литра и за 20 километра вече нищо почти няма колата е произведена 1993 е редистрирана пише че и годината на производство тази
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
аха а за катализатора как да разбера колата не е БМВ
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Бате или ти е пробит резервоара или ти е спукан бензинопровода или някой ти е краднал бенза през ноща а може да караш Ф1 ма те са по икономични
Даваш ли си сметка че това е 150л на 100км Бате са се замислих че толко харчеха танковете у Плевен
Да не се бъркаш нящо 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
освен да ми е повреден датчика за бензина а дано да е тои е са в 5.00 ше я карам на диагностика за сместа и ше се види колко харчи
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Шефе, ако искаш, довечера на "Еко" ще ти покажа М52 с 3 ламбда сонди, 2 на колекторните, по една на всяка 3-ка и една след ката. 

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
МОРКОВ, съгласен съм, че има и с три и 4 датчика. Тука ставаше дума, че кой разбира, кой не разбира пише и народа се шашка. Май трябва да сложиме един банер с текст като на спайбота: използвате на своя отговорност.
Май темата зацикли и е време за катанец.
Май темата зацикли и е време за катанец.

43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3