ел. стъкла
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
ел. стъкла
От няколко дни имам проблем изведнаж ми отказаха и двете стъкла,проверих бушоните няма изгорелири като натискам бутоните машинките не чуват да цъкат.Ако някой знае нешто да даде някъкъв съвет от какво може да е.Предварително БЛАГОДАРЯ ???????
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Релетата за джамовете са в комфорт модула ако имате такъв, иначе са на самата врата за по-старите модели. Е36 има хронични проблеми със ел. стъклата, които по-често са механични, отколкото електрически. Потърси из по-старите теми има описано доста подробно как се решават грижите.
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Проблема е в това че БМВ-то е умня кола, и е направено така че извесно време след изваждането на ключа от таблото имаш възможността да си вдигнеш стъклата (както каза "C") aко нещо това трасе се е развалило ....
а и другото което ми идва на ум е че има един бушон (автоматичен) точно от дясно ня волана .. ако е изключил е по-изпъкнал .. иначе седи навътре !
а и другото което ми идва на ум е че има един бушон (автоматичен) точно от дясно ня волана .. ако е изключил е по-изпъкнал .. иначе седи навътре !

R.I.P Landikar
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Мммм не мисля че е от годината защото мойта беше 91-ва (демек от първите и го имаше) на новата още не съм проверил дали го има 

R.I.P Landikar
- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
преди време някой имаше подобен проблем- оказа се просто решение- без да иска и без да разбере беше натиснал бутона със светкавичката, който се намира в дясно и леко надолу от волана, той служи именно за това - да блокира бутоните за отваряне на прозорците... дано да е от това. Успех!
let the BMW be with you
- batDancho
- младши ентусиаст
-
val написа:преди време някой имаше подобен проблем- оказа се просто решение- без да иска и без да разбере беше натиснал бутона със светкавичката, който се намира в дясно и леко надолу от волана, той служи именно за това - да блокира бутоните за отваряне на прозорците... дано да е от това. Успех!
Аз бях, ама не го бях натиснал по погрешка, ами без да искам, дадох накъсо и се оказа, че този бутон играе ролята и на предпазно реле

Компютърът е универсален усилвател.
Той прави умния по-умен и глупавия - по-глупав.
Той прави не това, което искаш да прави, а това, което си му казал да прави.
Той прави умния по-умен и глупавия - по-глупав.
Той прави не това, което искаш да прави, а това, което си му казал да прави.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
rtzankov написа: на новата още не съм проверил дали го има
Няма го вервай ми

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
14 мнения
• Страница 1 от 1