Помогнете,хидравликата се скапа
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- oleander
- Потребител
-
- Кара: bww 320 coupe
Помогнете,хидравликата се скапа
вчера по време на шофиране волана ми се вдьрви извеньж,но по големия проблем е че колата стана нестабилна,особенно при завиване,имаше някакво забавяне при завиване и предницата носеше.Вьпросьт ми е дали се е скапала рейката,хидравличната помпа или нещо друго
- veseko
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
погледни отдолу има ли теч на масло от към рейката или от помпата , тогава ше разбереш кое се ! скапало , небери големи кахъри рециклират се .
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Колега не отдавна имах подобен проблем просто рейката е слабо мястоoleander написа:От София сьм.Забравих да спомена че проверих маслото-на границата на максимума е

- 4a4i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: лагерница
- Детайли за колата: touring
Колега не отдавна имах подобен проблем просто рейката е слабо място Confused , разреших проблема след като мой познат ми препоръча един майстор хидравлик. В крайна сметка момчето ме спаси от закупуването на нова рейка и то " за без пари " просто такива смешни цени няма Exclamation При желалание от теб мога да ти дам кординати но на ЛС да не прозвучи комерсиално тук ДА!
zdr,bi li mi dal adresa i na men ,za vseki slu4ai? 

здравейте колеги да не пускам нова тема и аз го имам същият проблем не съм я карал колата 2 седмици и онзи ден както беше всичко ок изгасих и след 2 минути като запалих все едно че няма хидравлика и едно претракване се осеща дайте съвет къде във варна или добрич да я прегледат някои изпитан хидравлик ако може на лс че може да не видя тук
супер кола на супер цена
Работата и в сутиен да я туриш - не я пипам!
Работата и в сутиен да я туриш - не я пипам!
8 мнения
• Страница 1 от 1