Пустите пръскалки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- thunderl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 99' Е39 520i M52B20TU
Аз нямам такива клапани. Така си беше - не ми хаби много, доливам доста рядко - не го и ползвам чак толкова, де. В града 2 пъти на ден, ако е сухо, на кално по 10-15.
Иначе до сега 2 пъти ми се е случвало за година и нещо да ми се вади маркуча от самата пръскалка...ама не е голяма болка - свалям само един болт и намествам маркуча. И съм доволен как пръскат.
Въпросът е казанчето да е чисто, да няма боклуци вътре, защото те правят белите. При мен една цедка се беше счупила отгоре и беше станало само ситни парченца пластмаса вътре.
Иначе до сега 2 пъти ми се е случвало за година и нещо да ми се вади маркуча от самата пръскалка...ама не е голяма болка - свалям само един болт и намествам маркуча. И съм доволен как пръскат.
Въпросът е казанчето да е чисто, да няма боклуци вътре, защото те правят белите. При мен една цедка се беше счупила отгоре и беше станало само ситни парченца пластмаса вътре.
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Аз вчера си играх да ги свалям и отпушвам, но при мен няма такъв клапан.Клапана ми е в самите пръскалки, които са с нагреватели.Странното е че намерих едни малки бели парчета пластмаса или варовик
http://www.tocar.fi/images/61668350355.jpg

http://www.tocar.fi/images/61668350355.jpg
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
аз пък не се светкам защо казвате че без това възвратно клапанче харчи повече вода ? По бавно да почва да плиска ОК , ама преразход ?!?!

- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Точно такава му е идеята - да задържа водата в маркучите и когато имаш нужда да тръгва веднага, а не да чакаш системата да се напълни.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4