става съпрос за едни пищялки?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- coupe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46
- Мечтае да кара: ///M Power
става съпрос за едни пищялки?
Здравеите колеги....Пусках няколко темички в продава и купува но нямах успех...та да си доида на въпроса.Колко ли парички ще ми излезне да си взема нови пищялки за колата ми. Тя е БМВ 320 купе....може да видите в галериата ми точно какво търся.....ако има някои информация ще ви бъда много благодарен..пък ако някои продава може да каже цена... БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Ако след каране на BMW не ти е замаяна главата значи само си се возил!
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
колега имат ги някои . мисля че са само от тези с по-хубавите системи харман и кардън или други. Мога да ти дам от по голямата пищялка под нея ако ти трябва, но е нокиа. за тези ще ти предложи все някои. пишаи пак в купува.. аз търся от тези гоолемите но сива че ми е такъв салона ама... за сега не съм намерил
- coupe
- кандидат ентусиаст
-
еми колега аз имам ама не сива....а салона ми е направо уникат разбираш ли и тия дупки направо ме подлудяват....ако все пак някои има да ми каже..... :s
еййй изорах света за такива...
Накрая реших,продават на Магнат и на Херц съм виждал,точно на същия принцип така затапващи комплекта е около 35-40 лв.
ама няма как,по-евтини излизат ако ги купиш комплект с колони(така се продават фирмено)ама ...колоните незнам каде да ги слагам.Незнам само диаметъра дали им е същия.

"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
- coupe
- кандидат ентусиаст
-
е колега мерси но искам да съм сигорен че ще станат защото така да ги дам тия пари не е много оферта
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Единственият вариант за идеално пасване е,като свалиш старата пищялка и просто отидеш и мериш на мястоcoupe написа:е колега мерси но искам да съм сигорен че ще станат защото така да ги дам тия пари не е много оферта

- coupe
- кандидат ентусиаст
-
ама аз нямам....има дупки които излкючително много ме нерват
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ми измери отвора, прецени за какви пищялки става дума и ходи и си купи за каквито имаш пари... от това по-лесно не знам... 

8 мнения
• Страница 1 от 1