Какво мислите за това бмв?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- rave4o
- Потребител
-
- Кара: E36 320i convertibe / E46 328i
Какво мислите за това бмв?
От малък ми е мечта е36 купе и сега си навих на акъла да си я осъществя, но нямам време да обикалям страната, така че съм принуден колата да е от варна и погледа ми се спря на тази : http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details какво мислите?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- nthnl
- младши ентусиаст
-
- Кара: Renault Megan E-Tech, Kia Sorento
- Мечтае да кара: По пистите :)
колега, само така на снимка.. не може да се каже. Колата трябва на място да иде да се огледа. Вземи с теб някой, който има БМВ да я види и ще ти каже дали става. Според мен поне цената е малко височка за този автомобил.
- thunderl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 99' Е39 520i M52B20TU
nthnl написа:колега, само така на снимка.. не може да се каже. Колата трябва на място да иде да се огледа. Вземи с теб някой, който има БМВ да я види и ще ти каже дали става. Според мен поне цената е малко височка за този автомобил.
Аз така ходих до Враца, да гледам една "перфектна на снимка" и се оказа с дупка от ръжда в багажника, достатъчно голяма, за да влезе доста едър язовец.
Пълни кенефи продават, отивай и гледай на място. Ако е хубава кола, тая цена даже и е малка. Но, ако е от гореспоменатите със "забележки" на това, онова, трето и четвърто...направо не се занимавай, че после само ще пълниш раздела с теми

При купуването на кола на старо, получаваш точно това, за което си плащаш. 1000 лв по-скъпо, означават и по-малко нерви за теб обикновено. По-добре купи по-старо и по-скъпо, но запазено БМВ, отколкото да си купиш по-нов сеат примерно или по-нова серия "за без пари - на далавера".
Тия продавчите на коли не са расли по гората - перфектно знаят кое колко струва и колко да му искат. Хубава кола за без пари няма да вземеш.
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
не го видях тоя климатроник ама няма значение.. определено трябва да се види на живо. като я чуе човек които разбира и ако ти смъкнат 700 - 800 лв
може и да си заслужава
колицата не е лоша поне на вид
п.с. колегите са много прави. някои които има бмв или разбира от марката , че иначе разбирачи много може да заведеш и все тая
може и да си заслужава

п.с. колегите са много прави. някои които има бмв или разбира от марката , че иначе разбирачи много може да заведеш и все тая
Последна промяна ares2 на 06 Апр 2009, 15:49, променена общо 1 път
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
И на мен не ми хареса тази,макс 2200лв!
Има една много готина в продава 98-ма но момчето и иска 11к и нещо!
Има една много готина в продава 98-ма но момчето и иска 11к и нещо!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
6 мнения
• Страница 1 от 1