проблем с ел стъкло

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

проблем с ел стъкло

Мнение от vicktor » 28 Мар 2009, 23:30

здравейте колеги . знам че ще има такива дето да съветват за търсачката. но това е направено. така значи купих уплатнението дето води прозореца от колега от форума (моето беше скъсано ) днес го смених обаче все оше има проблем стъклото излиза и от това уплатнение и ще скъса и него. така бих искал да ми кажете има ли някакъв чалъм за регулирането на самото стъкло и какъв е той. всичко по механизма е смазано и върви без отказно но отхвърля стъклото към предната част на автомобила . като хвана стъклото от вътре и от вън ботайки го по напред и назат има луфт. дайте савет преди да почна да сменям водачи и т.н. без да се знае дали ще помогне
благодаря

Аватар

Мнение от TUZara` » 28 Мар 2009, 23:33

Абе така и така си отворил тема,и така и така ще ти дадат линк и ще я заключат ми преди това да питам аз нещо...

Значи колата е Е36 купе и става дума,че вътрешните уплътнени който стоят от долната страна ( равната страна ) на малкия заден джам постоянно м исе бръчка и става на шар пей...Мина с юмрук понатисна гънките и се оправи временно после пак се надига.Та въпроса ми е да не е нещо дълго или неправилно сложено,че така се бръчка и надига.Става дума и за от 2-те страни...

Потребител
Аватар

Мнение от vicktor » 29 Мар 2009, 20:17

става въпрос за предна лява врата. уплатнението от вън което е водач на стъклото номер 11 на схемата. та уплатнението го за*би та самият механизъм повдигач на стъклото искам да знам как се регулира и другото което е защо самото стъкло се движи как си иска напред и назад на автомобила. това ме интересува..........Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от vicktor » 29 Мар 2009, 20:23

по твоя въпрос тия уплатнения дет са от долу имат някава метална основа от едната страна и смисъл си влизат в място определено за тях като щракват ако не щракнат то те не се държат на нищо и според мен биха паднали. поне при мен е така за твойта незнам????

младши ентусиаст
Аватар
Кара: с превишена скорост

Мнение от BH5482BH » 31 Мар 2009, 18:48

Да не са се отлепили водачите от стъклото, или е това или нещо ти е усукан целия механизъм

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 31 Мар 2009, 19:26

Сменяш водачите....ако пак имаш проблем сменяш и повдигачите... ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д
Мечтае да кара: M550d

Мнение от bobreti » 06 Апр 2009, 15:40

има една лайсна на болт номер 3 от схемата която е дадена по горе от нея се извършва реглажа на стъклото и аз имах подобен проблем
успех

Назад към E36