Гърне от 328 на 316
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- hottopic90
- Потребител
-
Гърне от 328 на 316
Колеги, какъв би бил резултатът, ако от 2,8 двигател се сложи крайното гърне на 1,6 двигател?
Възможно ли е? По-шумна ли ще стане колата или по тиха?
Възможно ли е? По-шумна ли ще стане колата или по тиха?
- bobbyblabby
- кандидат ентусиаст
-
316ката е доста шумна за мен специално..все си мисля, че ако се сложи такова би трябвало да се пообезшуми малко...ако разсъждаваме логично, не би ли били редно за 328 гърнетата да са за по шумни двигатели и ако се сложи на 316 да обезшуми двигателя
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Става гърнето,но на входа се налага да му се правят "гащи",защото е с два входа и два изхода,а на 16ката е единична тръба.
За ефекта,дали заглушава....доста е по тежко от това на 1,6,следователно вътре има доста повече ламели и ефекта ще е положителен поне според мен.Като е с два входа и два изхода двигателя меже да почне да "диша"и по леко,но това са мои преположени.Някой ако е слагал да сподели.
Ако ти трябва гърне от 2,8ца,имам прекрасно на добра цена.
За ефекта,дали заглушава....доста е по тежко от това на 1,6,следователно вътре има доста повече ламели и ефекта ще е положителен поне според мен.Като е с два входа и два изхода двигателя меже да почне да "диша"и по леко,но това са мои преположени.Някой ако е слагал да сподели.
Ако ти трябва гърне от 2,8ца,имам прекрасно на добра цена.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
4 мнения
• Страница 1 от 1