Проблем с ключа
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с ключа
Здравейте колеги, имам лек проблем с ключа
. След смяна на батерията му, не бачка. Като натиснеш бутоните си свети, но не действат. Другото интересно е, че съм с 318ти, а ключа ми е точно като на е39 ->
.
Пробвах описаното в тази тема -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=24960&highlight=%EA%EB%FE%F7
Но без успех... Ще пробвам пак, но някакви идеи, че другият ми ключ се поизноси, а този който не работи е почти чисто нов. И наистина ли няма да мога да ги ползвам двата едновременно (не, че ще ми трябва стига да си оправя хубавият
)?

Пробвах описаното в тази тема -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=24960&highlight=%EA%EB%FE%F7
Но без успех... Ще пробвам пак, но някакви идеи, че другият ми ключ се поизноси, а този който не работи е почти чисто нов. И наистина ли няма да мога да ги ползвам двата едновременно (не, че ще ми трябва стига да си оправя хубавият

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
Ако някой се сблъска да знае
При мен стана, но след като задържах бутона за отключване още от самото начало или т.3
. Ако задържа след точка 5 не става ( диода пак си премигва, но не програмира ключа.

MaxMan написа:1.Отключи колата
2.Влез и затвори вратата
3.Завърти ключа на контакт и после изключи /през цялото време държиш бутона за отключване/ Edit By Rainbow
4.Извади ключа и задръж бутона за отключване
5.Натисни бутона за заключване 3 пъти в рамките на 10 секунди /през цялото време държиш бутона за отключване/
6.Отпусни бутона за отключване
При правилно програмиране,колата се заключва и отключва,и диода на ключа започва да мига бавно за около 10 секунди.
Ако не стане от първия път процедурата се повтаря отново /без 1 и 2-ра позиция/
Колата приема само един ключ, ако програмирате втория автоматично изхвърля първия.
При мен стана, но след като задържах бутона за отключване още от самото начало или т.3

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- luizov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 323ci M52tuB25
- Мечтае да кара: ///M3 e30
И аз имам проблем с дистанционното ключът ми е като на колегата но е с два бутона иначе е със същата форма колата 318ис, но моето дистанционно работи но от много близко разстояния трябва да сложа ключа на 20-30 санта от вратата чак тогава лови, а смених батериите от какво може да е?
5 мнения
• Страница 1 от 1