здравеите моля помогнете ми
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- emobavareca
- Потребител
-
здравеите моля помогнете ми
направо съм впечатлен от вашите точни отговори.просто сте страхотни браво .добе че се регистрирах тук иначе хлътвах веднага с 650 евро ама веднага.работатабеше така;аэ съм в гърция и си вэемах бмв-то преди 6 месеца.оба4е наскоро вэе да свири не6то отпред като свивам волана.бре не е добре отивам в сервиэ.та ми каэват хидравликата ти эаминава-650 евро и я сменяме с 4исто нова.подкосиха ми се кра4ката ви каэвам.и решавам да тьрся иэполэвана тук.оба4е виждам един форум кадето пише каде е каэан4ето эамасло на хидравликата.бягам отварям ами какво по4ти нямма ни6то.купих масло сложих и какво да ви кажа вси4ко се оправи.эа това мога само да ви благодаря страхотни сте.
иимам о6те един проблем-когато съм с някаде над 70 и натисна спира4ката ми трепери волана доста;можете ли да кажете от какво е/6те съм ви благодарен
Mollov : Оправи си заглавието на темата! То трябва да подсказва за съдържанието на темата/проблема! При следващата озаглавена по "подобен" начин тема ще ти я трия директно
иимам о6те един проблем-когато съм с някаде над 70 и натисна спира4ката ми трепери волана доста;можете ли да кажете от какво е/6те съм ви благодарен
Mollov : Оправи си заглавието на темата! То трябва да подсказва за съдържанието на темата/проблема! При следващата озаглавена по "подобен" начин тема ще ти я трия директно

e.enev
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
в повечето случаи са криви дискове
можеш лесничко да провериш мисля вдигаш колата заварташ гумата и някой леко ти обира луфта на спирачките докато чуеш как започва да се тарка накладкат в диска и ако шима не е постоянен а се променя (периодичен) >>> криви диское
можеш лесничко да провериш мисля вдигаш колата заварташ гумата и някой леко ти обира луфта на спирачките докато чуеш как започва да се тарка накладкат в диска и ако шима не е постоянен а се променя (периодичен) >>> криви диское
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Както колегите са ти казали най вероятно са криви дискове , друга възможна причина са : шарнири , тампони на предни носачи, външни и вътрешни накрайници , кормилен накрайник, биелетки. Общо взето почти вскичко от предницата може да е причина за такова поведение ..... Решението на проблема е да отидеш на сервиз да ти прегледат предницата , ще ти вземат около 10 лв за прегледа....
- emobavareca
- Потребител
-
проблем със спирачките
благодаря ви много момчета.пак 6те се повторя 4е сте страхотни.стра6но много помагате.аэ я дадох в сервиэ тук в гърция эа цялостна диагностика уж ииэлеэе 4е предните ми носа4и са эа смяна;съшто имам някакъв проблем който трябва да се търси в спира4ната система эащото имало раэминаване 40 на 60 процента вспирането.не6то такова каэаха.от това въэможно ли е също да прави така.смених 4 амортисьора билщаин и эадните носа4и -сцепиха ми главата в евро луднах.а и мом4ета энаете ли эащо също прави някой път с висока скорост при внеэапно спиране -силно натискане на педала-абе хора някаква огромна сила ми тласка педала наобратно т.е. връща ми силно педала едвам го удържам да го натискам.направо няколко пъти съм иэтръпвал ужасно.направо ще се блъсна в другата кола.
ако можете да дадете и эа това някакъв съвет какво може да е къде да се търси ще съм ви приэнателен отново.
също благодаря страшно много на вси4ки които ми писахте на предишния въпрос.каэвам ви хора нямам думи колко много помагате и много се радвам че го има тоя саит и съм в него эаедно с ВАС.
МЕРСИ
ако можете да дадете и эа това някакъв съвет какво може да е къде да се търси ще съм ви приэнателен отново.
също благодаря страшно много на вси4ки които ми писахте на предишния въпрос.каэвам ви хора нямам думи колко много помагате и много се радвам че го има тоя саит и съм в него эаедно с ВАС.
МЕРСИ
e.enev
- metodi80
- старши ентусиаст
-
По принцип това , което ти "рита" крака е АБС системата(Анти Блокираща Система ). Не е нещо нередно , даже напротив , така трябва да е , но ако ти рита крака, пък колата изобщо не спира , то тогава значи има проблем именно с АБС-а. Има и нещо друго зависи ти с каква скорост се опитваш да спираш , все пак физичните закони са си физични закони и няма система ,която да помогне ако ти се опитваш да убиеш скорост от 100 км /ч до 0 за разстояние от 3 метра примерно , то тогава разбира се , че АБС-а ще ти рита много здраво крака!!!!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Аз съм ти отговорил тук:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=140597
А за да не се чудиш защо ти е заключена другата тема ще ти дам жокер.
Огледай се и виж горе правилата, опитвай се да ги спазваш максимално, за да може да е нормална комуникацията.
Колегата модератор ти е направил забележка за заглавието на тази ти тема горе в твоя пост, но ти не взимаш мерки да го редактираш.
Така няма да стане, постарай се да си коректен спрямо труда на хората тук
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=140597
А за да не се чудиш защо ти е заключена другата тема ще ти дам жокер.
Огледай се и виж горе правилата, опитвай се да ги спазваш максимално, за да може да е нормална комуникацията.
Колегата модератор ти е направил забележка за заглавието на тази ти тема горе в твоя пост, но ти не взимаш мерки да го редактираш.
Така няма да стане, постарай се да си коректен спрямо труда на хората тук

- svetlio1973
- Потребител
-
здр колега,имах същият проблем смених дисковете и се оправи но след около 1000 км пак същият проблем смених втулки на носачи и сега е супер.успех
- emobavareca
- Потребител
-
благодарности
да колега прав си аэ искам с 100 да спра на място иначе колата си спира нормално.само това ритане ме притесняваше.но вие ми го иэяснихте
благодаря ви отново страшно много нямам думи браво ви каэвам само.
мерси
благодаря ви отново страшно много нямам думи браво ви каэвам само.
мерси
e.enev
10 мнения
• Страница 1 от 1