Филър за купето има ли без климатик?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- batkoto
- младши ентусиаст
-
Филър за купето има ли без климатик?
Изчетох темата за смяна на филтъра на купето, НО така и никой не каза нищо сигурно за това дали имам филтър или нямам 318i - 09.1992 без климатик и М40 двигател. Преди два дена разглобих цялото табло и филтър няма. Това от снимките всичкото си ми е там без тази кутия и врътката, с която се отваря кутията за да се измъкне филтъра. Огледах от двете страни и отляво и отдясно - нищо. Смъкнах една лайсна, която е между чистачките и от там се вижда вентилатора(мисля че), но е обсурдно от там да си навра ръката и да сложа филтър, а още повече, че такъв не се вижда. Помогне те ми, че вече става няколко дена я карам тази кола и не мога да кача един човек, понеже цялата е разпарчосана и не мога да го сменя този филтър. Смятам, че имам такъв понеже от 2-3 месеца взе да духа по-слабо парното и взеха да влизат миризми в купето отвънка, а съм сигурен, че преди не влизаха. Карал съм зад автобуси и е работел вентилатора и нищо ама грам миризма не влизаше...
Помогнете, че нито да я затварям колата нито да я карам така, PLS
П.С. Ако трябва снимал съм свалената жабка и отпред капака, някой ако има идея да ми каже какво да се свали или тои да снима и да очертае мястото ще сам много благодарен, ама много.
Помогнете, че нито да я затварям колата нито да я карам така, PLS
П.С. Ако трябва снимал съм свалената жабка и отпред капака, някой ако има идея да ми каже какво да се свали или тои да снима и да очертае мястото ще сам много благодарен, ама много.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Явно си чел между редовете, няма филтър при колите без климатик, и да има той не е в купето, а отпред под чистачките
Не си губи времето да го търсиш, няма да намериш нищо

Не си губи времето да го търсиш, няма да намериш нищо

2 мнения
• Страница 1 от 1