Датчик за задни светлини
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Датчик за задни светлини
къде в скоростната кутия се намира този датчик понеже като включа задна и няма никой, кабелите съм ги оправил,имам ел.огледала работещи ?

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Да беше потърсил.... намира се от ляво (като си под колата, гледайки напред към предницата) на скоростната кутия, ма трябва да дигнеш колата или да отидеш на канал...
- deemov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///M Sport Edition
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Аз моя го намерих секънд хенд от един познат арабин на "Симеон"... Ма ми намери поне 4 различни вида, та беше бая зор дакото се разбере кой е правилния... Иначе това е да, 15 номер...
- Mollov
- Мародератор
-
Е той е 15лв чисто нов... за кво ви е втора ръка... и той е според скоростната кутия, така че го търсете според VIN номера на хафтомобила..
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Mollov написа:Е той е 15лв чисто нов... за кво ви е втора ръка... и той е според скоростната кутия, така че го търсете според VIN номера на хафтомобила..
Е щото тогава от Камор ми казаха, да, няква такава цифра, май 22 лева, ма нямало налични, пък тряяло да отида да го капарирам, да го поръчат, след една седмица да дойде..пък после да ходя да го взимам, пък да търся къде да ми го сменят... а така с това ходене до "Симеон" свърших за няма и 2 часа, и ми го и сложиха даже там наблизо... Не че не ми се изправиха косите, кат я вдигнаха на крик колата... имах чувството, че ще се обърне...
А минах и само... с две усмивки, хихихих, нали съм си Арабска мечта

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
абе 15лв ама като го гледаш ти в компютъра , в ауто+ и камор си слагат някакви малки надценки , много дразнещо
BMW 318is
- vasildavid
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW318i 93г М40
- Мечтае да кара: Е90
- Детайли за колата: BMW318i 93г М40
аз моя го взех за 18 лв при нас в малък град като смолян го има почти във всеки 2ри магазин за авточасти.моя го свалих и сдруга кола отидох и си взех друг. ако си с м40 мога да ти пратя снимка на датчика или някакъв номер.

- Mollov
- Мародератор
-
phantomas написа:абе 15лв ама като го гледаш ти в компютъра , в ауто+ и камор си слагат някакви малки надценки , много дразнещо
Отиваш в Дарукар и си го взимаш за 15лв... крайна цена без отстъпка...
- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
За да не пускам нова тема, къде в www.realoem.com да намеря схемата в която се вижда буксата която излиза от купето за да влезне в скоростната кутия?
Ако приемем, че буксата за която се отнася темата е "мъжката" , някой може ли да ми покаже на схема "женската".
Благодаря предварително, защото и във Вари 2000 не успяха да ми отговрят на този въпрос с повишена трудност!
Ако приемем, че буксата за която се отнася темата е "мъжката" , някой може ли да ми покаже на схема "женската".
Благодаря предварително, защото и във Вари 2000 не успяха да ми отговрят на този въпрос с повишена трудност!
11 мнения
• Страница 1 от 1