Как да си закача М бронята!!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар

Как да си закача М бронята!!!

Мнение от тончев » 24 Мар 2009, 10:20

Колеги помагайте!
зех си М-кова броня но от стъклопласт.Човека от който я взех е съфорумец и всички останали са доволни от него.
Та захващането е същото като на оригиналната броня,но има някаква разлика в ушите и немогат да влезнат както трябва (не вярвам само на мене да е така).Посредата съм я хванал за решетката(по бъбреците) със видийки и аломиниев профил и си стои много здраво,обаче от страни увисва и направо ша я начупя.
Ушите които са на купето трябва да се изкарват навънка за да стане кат ората и тогава не е сигурно че фугите ще са както трябва.
Кажете ми вие които сте със такива брони от колегата Super_Fly или няма значение от къде сте я купили - КАК СТЕ Я ЗАХВАНАЛИ ЗА КОЛАТА??!!
Помагайте :help:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 24 Мар 2009, 13:50

Кофти ..... колега аз не съм с такава броня , но по това ,което обясняваш , щом бронята не влиза от страни нормално в супортите , единствения вариянт според мен , за да се прибере плътно е да се захване със шрафтове пак за маската на бъбреците. Друг е въпроса колко ще е стабилно (а и ще тегли маската на долу от тежеста и вероятно ще отвори луфта м/у маската и калника .... )
Последна промяна metodi80 на 24 Мар 2009, 20:21, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 24 Мар 2009, 13:53

Мето те тея стъклопластови брони са като весник по леки от маската
I'm slowly drifting
Изображение

Аватар

Мнение от тончев » 24 Мар 2009, 14:29

Нямали някой колега който е със такава броня да ми каже как я е закачил???
Ще съм много благодарен! :uups:

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 24 Мар 2009, 15:23

Питаи човекът от които си ги купил как се захваща 8)
Beautiful Mechanical Wonder

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 24 Мар 2009, 20:25

DirtySouth написа:Мето те тея стъклопластови брони са като весник по леки от маската

Не знаех ....
Тогава лесна работа , щом са толкова леки ,колегата може направо да навие шрафтчета за маската и готово ... друг вариант не виждам , след като супортите не влизат нормално....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Людмил » 25 Мар 2009, 9:43

metodi80 написа:
DirtySouth написа:Мето те тея стъклопластови брони са като весник по леки от маската

Не знаех ....
Тогава лесна работа , щом са толкова леки ,колегата може направо да навие шрафтчета за маската и готово ... друг вариант не виждам , след като супортите не влизат нормално....

Ми аз си взех такава стъклопластова употребявана и видях че е захващана точно така с видий зад номера и за маската отстрани до калника,но аз лично немисля да я слагам така.....ще опитам да сложа оригиналните "уши"от друга броня,защото при всеки натиск се получава напрежение точно там и няма да изкара дълго... ;)
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 25 Мар 2009, 19:07

Колега, чак сега виждам темата, обади ми се да ти обясня как да я направиш - 0885880893 ;)
Изображение

Назад към E36