Как да си закача М бронята!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Как да си закача М бронята!!!
Колеги помагайте!
зех си М-кова броня но от стъклопласт.Човека от който я взех е съфорумец и всички останали са доволни от него.
Та захващането е същото като на оригиналната броня,но има някаква разлика в ушите и немогат да влезнат както трябва (не вярвам само на мене да е така).Посредата съм я хванал за решетката(по бъбреците) със видийки и аломиниев профил и си стои много здраво,обаче от страни увисва и направо ша я начупя.
Ушите които са на купето трябва да се изкарват навънка за да стане кат ората и тогава не е сигурно че фугите ще са както трябва.
Кажете ми вие които сте със такива брони от колегата Super_Fly или няма значение от къде сте я купили - КАК СТЕ Я ЗАХВАНАЛИ ЗА КОЛАТА??!!
Помагайте
зех си М-кова броня но от стъклопласт.Човека от който я взех е съфорумец и всички останали са доволни от него.
Та захващането е същото като на оригиналната броня,но има някаква разлика в ушите и немогат да влезнат както трябва (не вярвам само на мене да е така).Посредата съм я хванал за решетката(по бъбреците) със видийки и аломиниев профил и си стои много здраво,обаче от страни увисва и направо ша я начупя.
Ушите които са на купето трябва да се изкарват навънка за да стане кат ората и тогава не е сигурно че фугите ще са както трябва.
Кажете ми вие които сте със такива брони от колегата Super_Fly или няма значение от къде сте я купили - КАК СТЕ Я ЗАХВАНАЛИ ЗА КОЛАТА??!!
Помагайте

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Кофти ..... колега аз не съм с такава броня , но по това ,което обясняваш , щом бронята не влиза от страни нормално в супортите , единствения вариянт според мен , за да се прибере плътно е да се захване със шрафтове пак за маската на бъбреците. Друг е въпроса колко ще е стабилно (а и ще тегли маската на долу от тежеста и вероятно ще отвори луфта м/у маската и калника .... )
Последна промяна metodi80 на 24 Мар 2009, 20:21, променена общо 1 път
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- metodi80
- старши ентусиаст
-
DirtySouth написа:Мето те тея стъклопластови брони са като весник по леки от маската
Не знаех ....
Тогава лесна работа , щом са толкова леки ,колегата може направо да навие шрафтчета за маската и готово ... друг вариант не виждам , след като супортите не влизат нормално....
metodi80 написа:DirtySouth написа:Мето те тея стъклопластови брони са като весник по леки от маската
Не знаех ....
Тогава лесна работа , щом са толкова леки ,колегата може направо да навие шрафтчета за маската и готово ... друг вариант не виждам , след като супортите не влизат нормално....
Ми аз си взех такава стъклопластова употребявана и видях че е захващана точно така с видий зад номера и за маската отстрани до калника,но аз лично немисля да я слагам така.....ще опитам да сложа оригиналните "уши"от друга броня,защото при всеки натиск се получава напрежение точно там и няма да изкара дълго...

"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
8 мнения
• Страница 1 от 1