Помощ за Смяна на верига 318tds compact
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ за Смяна на верига 318tds compact
Здравейте колеги, Дайте акъкъл може ли да си я сменя сам и колко време отнема има ли някаква особеност... при зацепване и махане на старата ... в програмата която ползвам за тази цел казва до 10 часа но нямам много богат опит. Препоръчайте някой добър и коректен майстор ?
Има ли желаещи да помагат при ремонта срещу заплащане ?
Има ли желаещи да помагат при ремонта срещу заплащане ?
- renene
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 325xi
- Банго
- младши ентусиаст
-
0899104840-софия сменил съм п много вериги особенно на тдс знам ги на изуст
П.П Не си мисли че е много лесно не се опитваи да го правиш сам по добре да го прави някои които го е правил и има един инструмент за помпата специален (аз го имам) със който се демонтира колелото иначе няма сваляне на веригата
П.П Не си мисли че е много лесно не се опитваи да го правиш сам по добре да го прави някои които го е правил и има един инструмент за помпата специален (аз го имам) със който се демонтира колелото иначе няма сваляне на веригата

ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
cherveia написа:...Не си мисли че е много лесно не се опитваи да го правиш сам по добре да го прави някои които го е правил и има един инструмент за помпата специален (аз го имам) със който се демонтира колелото иначе няма сваляне на веригата...

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Мерси на всички... Да знам че не е лесно но някак това ми се одава..Сис админ съм по професия но всички ремъци ролки и други си ги правя сам... Скоро си смених и водната помпа сам но това с веригата е далеч по сложно..
Намерих страшно коректен сервиз с много точни майстори които ще ми вземат малко и реших да я закарам там ...За труд ми обявиха само 200лв. (А наистина мисля че даже е малко ) а частите мога да им ги усигоря и аз... На всякъде където питах преди това по сервизите ми бяха обявили над 400 лв труд и вече си бях поръчал всички инструменти необходими за смяната от ибей...Акой някой закъса мога да му дам адреса наистина за сега съм доволен много...Ще видим и след ремонта
Намерих страшно коректен сервиз с много точни майстори които ще ми вземат малко и реших да я закарам там ...За труд ми обявиха само 200лв. (А наистина мисля че даже е малко ) а частите мога да им ги усигоря и аз... На всякъде където питах преди това по сервизите ми бяха обявили над 400 лв труд и вече си бях поръчал всички инструменти необходими за смяната от ибей...Акой някой закъса мога да му дам адреса наистина за сега съм доволен много...Ще видим и след ремонта

6 мнения
• Страница 1 от 1