Помощ за Смяна на верига 318tds compact

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Помощ за Смяна на верига 318tds compact

Мнение от bobssy » 24 Мар 2009, 14:18

Здравейте колеги, Дайте акъкъл може ли да си я сменя сам и колко време отнема има ли някаква особеност... при зацепване и махане на старата ... в програмата която ползвам за тази цел казва до 10 часа но нямам много богат опит. Препоръчайте някой добър и коректен майстор ?
Има ли желаещи да помагат при ремонта срещу заплащане ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325xi

Мнение от renene » 24 Мар 2009, 20:17

Това е за сервиз сериозна работа е :D
диагностика 0899937450

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Банго » 24 Мар 2009, 22:25

0899104840-софия сменил съм п много вериги особенно на тдс знам ги на изуст

П.П Не си мисли че е много лесно не се опитваи да го правиш сам по добре да го прави някои които го е правил и има един инструмент за помпата специален (аз го имам) със който се демонтира колелото иначе няма сваляне на веригата ;)
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от niko74 » 24 Мар 2009, 22:53

Братле,не опитвай сам да го правиш това нещо...От некадърни "майстори" аз не можех да запаля когато беше студено....Има си някъкви тънкости,които само истински майстор може да ги направи....Ако пък си мераклия давай,направи го сам,пък може по натам да се обръщаме към теб...Успех от Мен!!! :yes: :yes: :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 25 Мар 2009, 0:55

cherveia написа:...Не си мисли че е много лесно не се опитваи да го правиш сам по добре да го прави някои които го е правил и има един инструмент за помпата специален (аз го имам) със който се демонтира колелото иначе няма сваляне на веригата...

:yes: Само да добавя че за да стане както трябва ти е нужен и още един инструмент , можеш да го видиш в галерията ми...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bobssy » 25 Мар 2009, 11:48

Мерси на всички... Да знам че не е лесно но някак това ми се одава..Сис админ съм по професия но всички ремъци ролки и други си ги правя сам... Скоро си смених и водната помпа сам но това с веригата е далеч по сложно..
Намерих страшно коректен сервиз с много точни майстори които ще ми вземат малко и реших да я закарам там ...За труд ми обявиха само 200лв. (А наистина мисля че даже е малко ) а частите мога да им ги усигоря и аз... На всякъде където питах преди това по сервизите ми бяха обявили над 400 лв труд и вече си бях поръчал всички инструменти необходими за смяната от ибей...Акой някой закъса мога да му дам адреса наистина за сега съм доволен много...Ще видим и след ремонта :)

Назад към E36