Странно свирукане от двигателя
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ясен николов
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: само бмв та
- Детайли за колата: много бърза
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
И аз се съмнявам в алтернатора или клапана, но както казах не съм имал проблеми със запалването нито един път от както имам колата (година и няколко месеца).Клапана също не ми се вярва да е, защото свирукането се увеличава при по-голяма консумация.Друго обаче не ми идва на ум.Мисля да проверя алтернатора...май е по-вероятно от него да е.
Mpower84 написа:И аз се съмнявам в алтернатора или клапана, но както казах не съм имал проблеми със запалването нито един път от както имам колата (година и няколко месеца).Клапана също не ми се вярва да е, защото свирукането се увеличава при по-голяма консумация.Друго обаче не ми идва на ум.Мисля да проверя алтернатора...май е по-вероятно от него да е.
Не мисля че трябва да имаш проблеми със запалването за да имаш проблем с алтернатора, или поне започващ проблем.
Моя алтернатор също свири и като пусна фаровете и/или реотана на задното стъкло се увеличава свиренето, а също не съм имал проблем със запалването.
До колкото знам проблема наречен с няколко думи е "диодна платка на алтернатора" като отида при моя майстор ще пиша.
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
- deemov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///M Sport Edition
- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
deemov написа:+1 за алтернатора
- Kris:До колкото знам проблема наречен с няколко думи е "диодна платка на алтернатора"[quote]
Само свиренето ли му е проблема или вече е за смяна?
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2