ИС-ките
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
ИС-ките
да попитам колегите който имат м42 1,8 ис дали са имали проблеми който карът на газ разбира се с колата и по точно с обекновена газовица които са,че се чу че тея били проблемни на газ ИС-ките
за ГИ не говоря за обикновената само,че аз искам да взимам такъв мотор ама съм с обикновена газова, 4е затова питам?!!??
за ГИ не говоря за обикновената само,че аз искам да взимам такъв мотор ама съм с обикновена газова, 4е затова питам?!!??
Последна промяна super_mario на 20 Мар 2009, 17:45, променена общо 1 път
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър

За IS се препоръчва ГИ, но стават и обикновенни, защо да не става? Всичко е до настройки
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
не бе питам съвсем сериозно
защото може и аз да слагам такъв двигател

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
6 мнения
• Страница 1 от 1