Проблем с мощността на Е 36 при определена температура
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
И при мен го има същия проблем - паля, тръгвам минавам определено разстояние и изведнъж почва да прекъсва за около 20 секунди като изфорсирам малко и се оправя.И най-интересното е че се случва на едно и също разстояние от дома
Забелязал съм, че го прави само когато е стояла и изстинала много. Иначе като се оправи после няма никакви проблеми, при паленето също няма проблеми.
Гледах посочения по-горе маркуч при мене е здрав
Какво може да е това

Какво може да е това

- svetoslavned
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 83 /2.0d /2006
- Мечтае да кара: M 3
- Детайли за колата: Тайна
- MRS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318i '95
И мен ме сполетя този проблем
.Симптомите са като на колегите golfhi и tnnvt.Пали без проблемно,минавам известно разстояние(стрелката излиза от синия сектор)и започва да прекъсва 10-20сек.Когато освободя от скорост се форсира нормално.1 ден след като ми го направи този номер започнаха да ми играят ниските обороти,но не гасне.Няма значение дали е топло,студено или мокра настилка(локви).На диагностиката излезе ламбда сонда - сменена в комплект с катализатора(запушен).Ефект никакъв.Почистване на стъпково моторче - ефект нулев.Сменени свещи(кабелите са не са проблем),горивен филтър, въздушен и "гофрирания" маркуч - отново греда(промяна никаква).Проверени проводници,букси,релета на бенз.помпа,на ламбда сонда,маркучи и зачистени клеми на "масата" към двигателя и т.н.(не мога да си спомня още колко неща).Още две диагностики на различни места и пак нищо
.Везните накланят към смяна на топлинен датчик,дебитомер(проба с друг),стъпков мотор(направо нов) и клапан картерни газове.Кое ще ме посъветвате да сменя първо?

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2