проблем с дигиталния километраж
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с дигиталния километраж
здравейте колеги, проблемът ми е 4е цифрите които показват целия пробег на колата и текущия пробег половитана светят а другата половина светят когато си поиската. все едно 4е минава хоризонтална линия през средата и горната половина светят а долната от време на време. имам и снимка за по нагледно оба4е немога да я ка4а. 4етох за други колеги с подобен проблем но на тях им се губи като го напе4е слънцето или пак въобте не свети заради лентовия кабел а при мен няма такова не6то независимо слънце ли пе4е сняг ли вали то само си ре6ава кога. благодаря предварително на отзовалите се и се надявам 4е не съм създал тема за спам.[/img]
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ами... честно казано си е SPAM, щото темата е дискутирана доста пъти... дори я има някъде в полезните теми за Е36... трябва да отвориш таблото и да почистиш контактите на дигиталчето, както и да му провериш задържащата планка... потърси темата, там е описано какво и що 

- MRS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318i '95
- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Аз заради това разглабях 3-пъти таблото и така и не можах да го оправя. Накрая работата отиде на замяна на дисплея. Дребно, но много досадно проблемче.

6 мнения
• Страница 1 от 1