//М Прагове-Монтаж???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
//М Прагове-Монтаж???
Колеги искам да ви питам за монтажа на М прагове (Оригинал)??
За горната част от към вратата ми е ясно-там си имам щипките и едни като дюбелчета (след пробиване и шаблон) се слагат на купето!! Обаче от долу под колата нямам представа какви са монтажите-Щипки ли е или някакви болчета и пак ли е нужно да дупча купето и как точно става????
Благодаря Предварително!!
За горната част от към вратата ми е ясно-там си имам щипките и едни като дюбелчета (след пробиване и шаблон) се слагат на купето!! Обаче от долу под колата нямам представа какви са монтажите-Щипки ли е или някакви болчета и пак ли е нужно да дупча купето и как точно става????
Благодаря Предварително!!

Kris написа:Трябва да има дупки отдолу и отзад. Със щипки тип "нитчета" е и са евтини.
Тоест колега да те разбирам че тези отдолу и от към калниците са по различни от тези които са от към вратите!! И на тях след разпробиването пак ли се поставят втулки (дюбелчета) или с щипки (нитчета) директно се поставят???
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Общо взето са 3 вида.Щипките и зелените втулки отгоре,нитчета за
отдолу и втори вид нитчета за отзад.Към 30 лв. са всичките.
bmwdriver написа:Общо взето са 3 вида.Щипките и зелените втулки отгоре,нитчета за
Благодаря колега-30лв. за единият праг или за двата?? И освен във Вари или Дару могат ли да се намерят в някоя друга верига сериозни магазини-Просто защото не съм от София-а по горе посочените не вярвам да работят със Куриер???

- orbb
- Потребител
-
- Кара: e36 exclusive edition
- Мечтае да кара: M
И аз търсих преди 2 седмици и никъде другаде не намерих освен в официалните сервизи. Имаше в Ауто +, но цената беше 2.40 за щипките и само с поръчка. Аз мойте ги взех от Дарукар за 1.88. Имаха ги всички нитчета и каквото ти трябва за монтажа в наличност.
orbb написа:И аз търсих преди 2 седмици и никъде другаде не намерих освен в официалните сервизи. Имаше в Ауто +, но цената беше 2.40 за щипките и само с поръчка. Аз мойте ги взех от Дарукар за 1.88. Имаха ги всички нитчета и каквото ти трябва за монтажа в наличност.
Абе то май така ще се наложи да е от Дару или Вари ама ми е далечко но щом трябва (Каузата си Заслужава) Имате ли идея дали ако се обадя в магазина на Вари има шанс да си ги взема чрез Куриер?? Някой правил ли го е ??
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Kris написа:Сега сметнах грубо и за двата прага излиза към 50лв всичко.
Само тия големите са по 1.88лв + зеленото 0.29лв и са по 11 бр. на праг, но всички други са средно по около 0.25лв и не са много около 10-15 за двата прага, а за отзад на праговете са по две.
Колега,прав си за цената на щипките,но те са за М праговете.Същите
щипки,но за обикновените пластмасови прагове са по 0.69 лв.

30 лв. за 2-та прага излизат.
Освен в Дару и Камор,оригинални части по номер могат да се поръчат и в Авто +.
11 мнения
• Страница 1 от 1