споделете мнение относно 17ки на е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
michev написа:абе на вас тия 225-ци дърпат ли ви волана ако примерно има неравности или наклон примерно само под едното колело и да дърпа натам. Питам защото с зимните 195/60/15 или с другите ми лети джанти 205/60/15 го няма този проблем.
Това се получава от широчината на гумите ,аз съм с плътни тампони и койловери и не усещам дърпане ,всичко си е в допустимите граници но предполагам си с заводското окачване и затова така се получава.
А като гледам си от търговище незнаех че има други фенове ,драсни едно лс ако искаш да се запознаем.
Аз имам зимни 195/65/15 с оригиналните ламаринени джанти.пускам волана по дупки и неравности и не дърпа грам по дупките,обаче сложа ли от пред 225/45/17 воланът става по-тежък,усеща неравностите по пътя и дърпа колата докато преминава през тях.летите джанти не ги знам с какво ет са,но изкачат достаа,в галерията може да ги видите.това според мен идва и от ниския профил на гумата(всъщност 45 не е кой знае колко ниско) ,та този нисък профил не позволява гумата да се огъне и да поеме неравностите,както би направила гума с 60 профил примерно,и ниската и твърда гума се търкаля посока наклона на неравността,а не поема неравността,а относно питането на колегата за жулене в калниците,в моя случай карам без подкалници,от пред са раздути веждите,иначе не се събира джантата,а не мога да си позволя профил 35 по тези пътища,а и возията ще е
така обаче в тавана и всяко камъче ти е в гъ.а
от зад с 245/45/17 пак са раздути веждите,но на задните ми джанти иска гума 265...ако караш по унгарски ,немски или някой път с истински асвалт
ще си мн доволен от поведението на колата...успех

По-добре корем от бира,от колкото гърбица от работа!
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
Браво колега сериозен си Браво , не ми сля да свалям джанти да слагам други и да бия 80 км да ги взимам и да нямаш смелостта да се обадиш по телефона
- jivkobavareca
- Потребител
-
- Кара: E36 318 is
- Мечтае да кара: M3
Здражеите маниаци,ас са6то сам сас 17-ки.Отпред сьм сьс 235/45,а от зад 225/45,и нямам проблеми,само при големи неравности се 4ужа опиране в задния калник но за сметка на това фацата на колата е страхотна. 

E36 320i написа:Аз имам зимни 195/65/15 с оригиналните ламаринени джанти.пускам волана по дупки и неравности и не дърпа грам по дупките,обаче сложа ли от пред 225/45/17 воланът става по-тежък,усеща неравностите по пътя и дърпа колата докато преминава през тях.летите джанти не ги знам с какво ет са,но изкачат достаа,в галерията може да ги видите.това според мен идва и от ниския профил на гумата(всъщност 45 не е кой знае колко ниско) ,та този нисък профил не позволява гумата да се огъне и да поеме неравностите,както би направила гума с 60 профил примерно,и ниската и твърда гума се търкаля посока наклона на неравността,а не поема неравността,а относно питането на колегата за жулене в калниците,в моя случай карам без подкалници,от пред са раздути веждите,иначе не се събира джантата,а не мога да си позволя профил 35 по тези пътища,а и возията ще етака обаче в тавана и всяко камъче ти е в гъ.а
от зад с 245/45/17 пак са раздути веждите,но на задните ми джанти иска гума 265...ако караш по унгарски ,немски или някой път с истински асвалт
ще си мн доволен от поведението на колата...успех
Нормално е да раздуеш веждите като си сложил джанти с неподходящо ет в случая твоите са от 5-ца е34 .А и не ти дърпа от от ниския профил а от широчината на гумите! Аз си карам и с 18-ки с подходящо ет нито опира нито сее предницата

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Темата е изчерпана многократно, за протокола ще напиша, че ако джантата и гумата са с правилния размер, не е проблем да кара и с 18-ки
А за правилния рамер е писано многократно, който го интересува да потърси

А за правилния рамер е писано многократно, който го интересува да потърси

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2