Коя Е36-ца се води фейслифтова ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Коя Е36-ца се води фейслифтова ?
Здравейте колеги , продадох си Е46-цата и съм се насочил към Е36 но нямам никакъв опит с този модел . И така исках да ви попитам коя Е36 е с фейслифт ( ако може да пуснете снимки ) . И също така кой мотор е по-добър , този на 318и / 318ис или 320 ? Мерси Предварително 

- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тия, произведени след 1996г.... прочети из раздела, ще ти стане напълно ясно и точно... използвай търсачката за улеснение..
Ще оставя темата отворена до утре сутрин, не се уливайте в излишни коментари и обяснения . Без дискусии относно двигателите!
Ще оставя темата отворена до утре сутрин, не се уливайте в излишни коментари и обяснения . Без дискусии относно двигателите!

Последна промяна Mollov на 17 Мар 2009, 20:04, променена общо 1 път
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Колега, ти ме изненадваш ! Аз давам мило и драго да сменя мойто купе за такова като твойто
Иначе, ако ме питаш мен и трите мотора са добри. Но се пак 320-ката си е шестак (това говори само по себе си) Като разход почти не се различава от 318ис. Квото ти е кеф на тебе тва трябва да си земеш!

- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
Колега и аз неисках да се разделям с 328-цата , ма ми изяда душичката тая кола и искам нещо по-простичко и евтино .
А външно има ли разлика между фейлифтовата и старата ?
А външно има ли разлика между фейлифтовата и старата ?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ти май не ме слушаш като ти говоря... а това не е добре...
Ама нейсе...фейслифта променя някои неща по външния вид на колата, като например предната броня и "бъбреците"... по интериора са разни работи като различен салон (обикновения), възможност за airbag във вратите, друг волан, понякога двузоновия дигитален климатроник се включва към фейслифта (но не винаги означава това) и т.н.
Търси си автомобил, който да е правен 1997г и със сигурност ще получиш facelift версията... но да е произведен 1997г., а не регистриран тогава.. защото има бройки, произведени 1995г., но с разни фейслифтови елементи, което може да те подведе ако не си запознат с Е36 като цяло.
Ама нейсе...фейслифта променя някои неща по външния вид на колата, като например предната броня и "бъбреците"... по интериора са разни работи като различен салон (обикновения), възможност за airbag във вратите, друг волан, понякога двузоновия дигитален климатроник се включва към фейслифта (но не винаги означава това) и т.н.
Търси си автомобил, който да е правен 1997г и със сигурност ще получиш facelift версията... но да е произведен 1997г., а не регистриран тогава.. защото има бройки, произведени 1995г., но с разни фейслифтови елементи, което може да те подведе ако не си запознат с Е36 като цяло.
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Все пак за протокола...няма 318и купе..
Иначе и фаровете също влизат преди и след фейса...значи с лупите е преди а без лупи е след..иначе има и още мн. други неща които също влизат преди и след фейса и обратното при различни производства на годината...да речем тънкия мигач на калниците излиза след януари-февруари не помня точно кой месец на 97 год.

Иначе и фаровете също влизат преди и след фейса...значи с лупите е преди а без лупи е след..иначе има и още мн. други неща които също влизат преди и след фейса и обратното при различни производства на годината...да речем тънкия мигач на калниците излиза след януари-февруари не помня точно кой месец на 97 год.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
vvaskoo написа:Мерси колега , разбрах това което ми трябваше , може да заключваш

9 мнения
• Страница 1 от 1