Придърпване на 1- ва
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: ?
Колата на човека е 318ТДС!!!!!!!!!BAYRON написа:Еми така като слушам от много неща може да е, ако припуква отзад се съмнявам за дебитомер на него това му е работата да си прави дозировката
Виж тук са я обсъждали тази тема
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 30df04d26d
ДИЗЕЛ ДИЗЕЛ Няма кабелиslitter написа:melody1 написа:Аз имам същия проблем,но при мен се получава и при по високи предавки.Преди няколко дена на връщане от София колата ми непрекъснато придърпваше.Като я оставях на свободна изгасваше.До тунела ми направи най-голямата мизерия:под 100 км/ч изгасваше.Валеше силен сняг,а и магистралата не беше почистена добре-представете си как се кара с минимум 100 км/ч дори по заледени участъци.Имате ли идея от какво може да се е получило това.Все още не съм ходил в сервиз защото грипа ме пипна.
Провери си кабелите също така, защото и на мене ми го направи навремето същото и да ти кажа беше заминал единия кабел на свещите, смених кабелите и се оправи....
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
И аз го имах на Компакта ама хич не ми дермеше.Става само на загриала кола и на полусъединител.Никога през друго време.Съветвам те да остависш така нещата.Аз колата иа карах с най доброто масло за скоростна кутия и двигател,не съм смениял за 1 година нищо освен 2 предни амортисиора.Просто нямаше какво.Този номер го прави ако задържиш повечко време на полусъединител нали!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Дам, само на полусъединител ама странното е, че вече не го прави почти.. може би от студа да е, лятото ще видим как ще бъде. Иначе масло на скоростната кутия съм сменял (както и вс други де..) и е Мотул, ама едва ли има някава връзка.
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Между другото се сетих че някъде бях чел че е36 имат два фабрични проблема:
1. Изпотяването на фаровете
2. Придърпване при тръгване при загрял двигател
Така че май всъщност това си е фабричен проблем. Въпроса е защо се получава (може би поради някаква грешка диска на съединителя се загрява от двигателя). Ще е интересно дали от БМВ не го броят това за фабричен дефект и дали не го оправят безплатно, защото ми се е случвало да ми оправят безплатно в Дару кар дефект който се брои за фабричен. Може би най-добре по въпроса да каже някой, който е навътре в нещата, напр. Туртело? Аз лично така мисля че след като е фабричен дефект от БМВ трябва да го оправят за тяхна сметка... дано да е така.
Така че май всъщност това си е фабричен проблем. Въпроса е защо се получава (може би поради някаква грешка диска на съединителя се загрява от двигателя). Ще е интересно дали от БМВ не го броят това за фабричен дефект и дали не го оправят безплатно, защото ми се е случвало да ми оправят безплатно в Дару кар дефект който се брои за фабричен. Може би най-добре по въпроса да каже някой, който е навътре в нещата, напр. Туртело? Аз лично така мисля че след като е фабричен дефект от БМВ трябва да го оправят за тяхна сметка... дано да е така.
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
То тия работи не се ли поправят още в гаранционния срок
И я повтори пак дару са ти поправили колата която виждам е 92ра безплатно
ти си един щастлив чавек бе 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
Здрасти.При мене това придърпване го имам от около 60х.км.И всеки казва че е съединител.Е Да ама Не.Никой не разбра досега.При мене е много леко и трябва да я караш за да усетиш.Ако се возиш даже няма да разберешbum_bum написа:Дам, само на полусъединител ама странното е, че вече не го прави почти.. може би от студа да е, лятото ще видим как ще бъде. Иначе масло на скоростната кутия съм сменял (както и вс други де..) и е Мотул, ама едва ли има някава връзка.
soreman написа:Между другото се сетих че някъде бях чел че е36 имат два фабрични проблема:
Брех, тя твойта кола да не е с 15 години гаранция, много малка е вероятността да бъде това като гаранционо, то когато е била колата в гаранция е имало кампания за отстраняването на дефекта, ако не си минал тогава, когато те е викал БМВ дилара ти, едва ли някога ще го оправят отново безплатно

No bling at the Ring
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Това за фабричните дефекти за изпотиаване на фаровете и придърпването си го чел н mobile.de преди да направят тази простотия с CD-to
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Ами не съм съгласен. Когато си купих колата - на 8 години и я закарах в Дару Кар да я прегледат и те сами ми смениха нещо си там, което е фабричен дефект, така че няма значение че не е в гаранция някои работи се оправят когато стигнат до оторизиран БМВ дилър.
А за тази информация не съм я чел в мобилето, някъде другаде беше, но не помня къде, само помня че беше на български.
А за тази информация не съм я чел в мобилето, някъде другаде беше, но не помня къде, само помня че беше на български.
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3