Придърпване на 1- ва

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: ?

Мнение от scarf » 01 Мар 2005, 20:14

BAYRON написа:Еми така като слушам от много неща може да е, ако припуква отзад се съмнявам за дебитомер на него това му е работата да си прави дозировката
Виж тук са я обсъждали тази тема
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 30df04d26d
Колата на човека е 318ТДС!!!!!!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от scarf » 01 Мар 2005, 20:15

slitter написа:
melody1 написа:Аз имам същия проблем,но при мен се получава и при по високи предавки.Преди няколко дена на връщане от София колата ми непрекъснато придърпваше.Като я оставях на свободна изгасваше.До тунела ми направи най-голямата мизерия:под 100 км/ч изгасваше.Валеше силен сняг,а и магистралата не беше почистена добре-представете си как се кара с минимум 100 км/ч дори по заледени участъци.Имате ли идея от какво може да се е получило това.Все още не съм ходил в сервиз защото грипа ме пипна.

Провери си кабелите също така, защото и на мене ми го направи навремето същото и да ти кажа беше заминал единия кабел на свещите, смених кабелите и се оправи....
ДИЗЕЛ ДИЗЕЛ Няма кабели

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 01 Мар 2005, 20:45

bawarka написа:
BAYRON написа:Последно само при работа със съединителя лио придърпва или на първас малко газ и още колата дизел ли е?>????

Бензинка е , придърпва само на първа като изтегля....

:dunno:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 02 Мар 2005, 10:59

BAYRON добре де няма да ги проверявам :winky:
Последна промяна bawarka на 07 Мар 2005, 11:55, променена общо 1 път

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 05 Мар 2005, 0:05

И аз го имах на Компакта ама хич не ми дермеше.Става само на загриала кола и на полусъединител.Никога през друго време.Съветвам те да остависш така нещата.Аз колата иа карах с най доброто масло за скоростна кутия и двигател,не съм смениял за 1 година нищо освен 2 предни амортисиора.Просто нямаше какво.Този номер го прави ако задържиш повечко време на полусъединител нали!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 05 Мар 2005, 0:28

Дам, само на полусъединител ама странното е, че вече не го прави почти.. може би от студа да е, лятото ще видим как ще бъде. Иначе масло на скоростната кутия съм сменял (както и вс други де..) и е Мотул, ама едва ли има някава връзка.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E65 730d

Мнение от soreman » 05 Мар 2005, 17:36

Между другото се сетих че някъде бях чел че е36 имат два фабрични проблема:
1. Изпотяването на фаровете
2. Придърпване при тръгване при загрял двигател

Така че май всъщност това си е фабричен проблем. Въпроса е защо се получава (може би поради някаква грешка диска на съединителя се загрява от двигателя). Ще е интересно дали от БМВ не го броят това за фабричен дефект и дали не го оправят безплатно, защото ми се е случвало да ми оправят безплатно в Дару кар дефект който се брои за фабричен. Може би най-добре по въпроса да каже някой, който е навътре в нещата, напр. Туртело? Аз лично така мисля че след като е фабричен дефект от БМВ трябва да го оправят за тяхна сметка... дано да е така.

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 05 Мар 2005, 17:56

То тия работи не се ли поправят още в гаранционния срок :?: И я повтори пак дару са ти поправили колата която виждам е 92ра безплатно :?: :!: ти си един щастлив чавек бе :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от scarf » 05 Мар 2005, 17:59

bum_bum написа:Дам, само на полусъединител ама странното е, че вече не го прави почти.. може би от студа да е, лятото ще видим как ще бъде. Иначе масло на скоростната кутия съм сменял (както и вс други де..) и е Мотул, ама едва ли има някава връзка.
Здрасти.При мене това придърпване го имам от около 60х.км.И всеки казва че е съединител.Е Да ама Не.Никой не разбра досега.При мене е много леко и трябва да я караш за да усетиш.Ако се возиш даже няма да разбереш

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 05 Мар 2005, 19:07

soreman написа:Между другото се сетих че някъде бях чел че е36 имат два фабрични проблема:
1. Изпотяването на фаровете
2. Придърпване при тръгване при загрял двигател

Така че май всъщност това си е фабричен проблем. Въпроса е защо се получава (може би поради някаква грешка диска на съединителя се загрява от двигателя). Ще е интересно дали от БМВ не го броят това за фабричен дефект и дали не го оправят безплатно, защото ми се е случвало да ми оправят безплатно в Дару кар дефект който се брои за фабричен. Може би най-добре по въпроса да каже някой, който е навътре в нещата, напр. Туртело? Аз лично така мисля че след като е фабричен дефект от БМВ трябва да го оправят за тяхна сметка... дано да е така.

Брех, тя твойта кола да не е с 15 години гаранция, много малка е вероятността да бъде това като гаранционо, то когато е била колата в гаранция е имало кампания за отстраняването на дефекта, ако не си минал тогава, когато те е викал БМВ дилара ти, едва ли някога ще го оправят отново безплатно :) плаща се като попче всичко :)
No bling at the Ring

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от scarf » 05 Мар 2005, 19:59

И аз така мисля.Не може да се отстраняват дефекти 20 години.Все едно сега да ходят вси4ки Е21 и Е30 гаранционно.

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 05 Мар 2005, 20:49

Това за фабричните дефекти за изпотиаване на фаровете и придърпването си го чел н mobile.de преди да направят тази простотия с CD-to

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E65 730d

Мнение от soreman » 06 Мар 2005, 20:07

Ами не съм съгласен. Когато си купих колата - на 8 години и я закарах в Дару Кар да я прегледат и те сами ми смениха нещо си там, което е фабричен дефект, така че няма значение че не е в гаранция някои работи се оправят когато стигнат до оторизиран БМВ дилър.

А за тази информация не съм я чел в мобилето, някъде другаде беше, но не помня къде, само помня че беше на български.

Предишна

Назад към E36