Не иска да пали-топла и студена.Ток от бобината не идва.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: Е36

Не иска да пали-топла и студена.Ток от бобината не идва.

Мнение от kriso_bmw » 15 Мар 2009, 20:40

Приятели здр.преди писах относно за този проблем.Парво искам да кажа какво сам сменил.Све6ти,кабели,палец,капа4ка,бобина,дат4ик колянов вал.Не сам сменял само ламбда сонда,топлинния дат4ик, и за картерни газове и ако има не6то друго от което зависи паленето моля ви кажете.За сега единственно ме самнява и данно не е там при4ината за демпферната шаиба на коляновия вал?
Zdraveite manqci

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 15 Мар 2009, 22:03

На диагностика нищо ли не излиза :?:
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 92,318 sedan

Мнение от BorisMW » 15 Мар 2009, 22:09

Здрасти колега.Преди време,така колата ми изгасна в движение.По същият начин не идваше ток от бубината,а ток май влизаше.Смениха я незапали,оказа се,че си е наред и накрая се оказа компютърът.Сменихме го и запали.Дано съм ти бил полезен.
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320i

Мнение от mitkosulev » 15 Мар 2009, 22:09

помпата работи ли ти колега
свали я и пробвай дали бачка

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 15 Мар 2009, 22:17

Колега да не е самото делко нещо,вземи свали от друга кола и пробвай,има ли кондензатор на делкото-ако има го смени.На времето имах москвич и огасна от само себе си,оказа се от кондензатора-после му сложих два било по добре
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

Потребител
Аватар
Кара: Е36

Мнение от kriso_bmw » 15 Мар 2009, 23:13

BorisMW написа:Здрасти колега.Преди време,така колата ми изгасна в движение.По същият начин не идваше ток от бубината,а ток май влизаше.Смениха я незапали,оказа се,че си е наред и накрая се оказа компютърът.Сменихме го и запали.Дано съм ти бил полезен.
Колега ноември месец я карах в един сервиз и маистор4ето ме викна за да ми покаже каде ми бил проблема.Беше извадил компа. и ми каза 4е било изгоряло нещо си на платката и сре6ту 120 лв. ми я оправи даже и бобината ми била заминала.Но след 2 дена пак сащия проблем гасне и когато си иска пали и накрая смених дат4ика на коляновия вал.Карах известно време месец два и за4ести отново сащия проблем.В сряда ще я карам при един които ми го препора4а и бил мн. добър и мн. на ти с баварците пак 6те видим.
Zdraveite manqci

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м42
Мечтае да кара: винаги

Мнение от scotixer » 16 Мар 2009, 21:12

Виж при Никола в Люлин - 8 да я види - ,късмет :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 92,318 sedan

Мнение от BorisMW » 16 Мар 2009, 21:28

kriso_bmw написа:
BorisMW написа:Здрасти колега.Преди време,така колата ми изгасна в движение.По същият начин не идваше ток от бубината,а ток май влизаше.Смениха я незапали,оказа се,че си е наред и накрая се оказа компютърът.Сменихме го и запали.Дано съм ти бил полезен.
Колега ноември месец я карах в един сервиз и маистор4ето ме викна за да ми покаже каде ми бил проблема.Беше извадил компа. и ми каза 4е било изгоряло нещо си на платката и сре6ту 120 лв. ми я оправи даже и бобината ми била заминала.Но след 2 дена пак сащия проблем гасне и когато си иска пали и накрая смених дат4ика на коляновия вал.Карах известно време месец два и за4ести отново сащия проблем.В сряда ще я карам при един които ми го препора4а и бил мн. добър и мн. на ти с баварците пак 6те видим.
    Колега извинявай,не съм разбрал,че все пак е палела,чат пат.Ако беше компютъра,нямаше да пали изобщо.
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw

Назад към E36