Не иска да пали-топла и студена.Ток от бобината не идва.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- kriso_bmw
- Потребител
-
- Кара: Е36
Не иска да пали-топла и студена.Ток от бобината не идва.
Приятели здр.преди писах относно за този проблем.Парво искам да кажа какво сам сменил.Све6ти,кабели,палец,капа4ка,бобина,дат4ик колянов вал.Не сам сменял само ламбда сонда,топлинния дат4ик, и за картерни газове и ако има не6то друго от което зависи паленето моля ви кажете.За сега единственно ме самнява и данно не е там при4ината за демпферната шаиба на коляновия вал?
Zdraveite manqci
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
Здрасти колега.Преди време,така колата ми изгасна в движение.По същият начин не идваше ток от бубината,а ток май влизаше.Смениха я незапали,оказа се,че си е наред и накрая се оказа компютърът.Сменихме го и запали.Дано съм ти бил полезен.
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Колега да не е самото делко нещо,вземи свали от друга кола и пробвай,има ли кондензатор на делкото-ако има го смени.На времето имах москвич и огасна от само себе си,оказа се от кондензатора-после му сложих два било по добре
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- kriso_bmw
- Потребител
-
- Кара: Е36
Колега ноември месец я карах в един сервиз и маистор4ето ме викна за да ми покаже каде ми бил проблема.Беше извадил компа. и ми каза 4е било изгоряло нещо си на платката и сре6ту 120 лв. ми я оправи даже и бобината ми била заминала.Но след 2 дена пак сащия проблем гасне и когато си иска пали и накрая смених дат4ика на коляновия вал.Карах известно време месец два и за4ести отново сащия проблем.В сряда ще я карам при един които ми го препора4а и бил мн. добър и мн. на ти с баварците пак 6те видим.BorisMW написа:Здрасти колега.Преди време,така колата ми изгасна в движение.По същият начин не идваше ток от бубината,а ток май влизаше.Смениха я незапали,оказа се,че си е наред и накрая се оказа компютърът.Сменихме го и запали.Дано съм ти бил полезен.
Zdraveite manqci
- scotixer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м42
- Мечтае да кара: винаги
- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
kriso_bmw написа:Колега ноември месец я карах в един сервиз и маистор4ето ме викна за да ми покаже каде ми бил проблема.Беше извадил компа. и ми каза 4е било изгоряло нещо си на платката и сре6ту 120 лв. ми я оправи даже и бобината ми била заминала.Но след 2 дена пак сащия проблем гасне и когато си иска пали и накрая смених дат4ика на коляновия вал.Карах известно време месец два и за4ести отново сащия проблем.В сряда ще я карам при един които ми го препора4а и бил мн. добър и мн. на ти с баварците пак 6те видим.BorisMW написа:Здрасти колега.Преди време,така колата ми изгасна в движение.По същият начин не идваше ток от бубината,а ток май влизаше.Смениха я незапали,оказа се,че си е наред и накрая се оказа компютърът.Сменихме го и запали.Дано съм ти бил полезен.
- Колега извинявай,не съм разбрал,че все пак е палела,чат пат.Ако беше компютъра,нямаше да пали изобщо.
Нищо не е свършило докато не свърши!
8 мнения
• Страница 1 от 1