318 TDS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
318 TDS
Kакво мислите за този автомобил, че съм си харесал едно комби, всмисъл чувал съм, че не е много сполучлив този мотор - мнения, коментари полезни съвети всичко.
Момчета на помощ събрах парите най накрая и се колебая много. Бях писал и преди гледам и едно купенце 320, което ме радва повече, ама разхода там ще е по солен, откъм гориво поне, а комбито доста по функиционално изглежда и незая и аз вече.
Тук всички ще ме посъветват да взема купето ама аз искам обективно мнение което да помогне при избора ми, несъм на 18 и не съм състезател....
Момчета на помощ събрах парите най накрая и се колебая много. Бях писал и преди гледам и едно купенце 320, което ме радва повече, ама разхода там ще е по солен, откъм гориво поне, а комбито доста по функиционално изглежда и незая и аз вече.
Тук всички ще ме посъветват да взема купето ама аз искам обективно мнение което да помогне при избора ми, несъм на 18 и не съм състезател....
Шмъркай и си трайкай брат ми!
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
С 2 ръце за купето!
Ако ти е много разхода си вземи 316 М43 или ИС.
Според мен единствения + на 318ТДС комби е това че си е семейна кола.
Аз бих карал всякъкво бмв без 18-ка тдс,мое мнение.
Успех с покупката и най-важното е да попаднеш на читава кола!
Ако ти е много разхода си вземи 316 М43 или ИС.
Според мен единствения + на 318ТДС комби е това че си е семейна кола.
Аз бих карал всякъкво бмв без 18-ка тдс,мое мнение.
Успех с покупката и най-важното е да попаднеш на читава кола!
аз от преди месец съм горд собственик на 318TDS
комби, точно това и търсих при покупката, практичноста на комбито + икономичноста на мотора + малкия данък + възможноста да се чипоса ако не ме задоволява вървежа ме накара да направя този избор за който въобще не съжелявам за момента ,дано и в бъдеще да е така

- E34 - Fanatic
-
-
- Кара: 313tds
Аз също съм с 318ТДС, само, че компакт, и мога да кажа, че съм много доволен. Гори нормално и върви доста добре бих казал!
Ако се кара нормално(както казваш ти) ще си много доволен!
Ако се кара нормално(както казваш ти) ще си много доволен!

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: 318 TDS
Exelero написа:Kакво мислите за този автомобил, че съм си харесал едно комби, всмисъл чувал съм, че не е много сполучлив този мотор - мнения, коментари полезни съвети всичко.
В раздела има колкото щеш информация... само трябва да си я потърсиш

6 мнения
• Страница 1 от 1