таблото не свети равномерно?!?!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
таблото не свети равномерно?!?!
Проблема е ,че смених всички крушки и всичко свети,но не е равномерно?!?!там около 180-200-220 пържите цифри почти не светят.Някой ако си е правил таблото да му свети по-силно да каже как,естествено знам за онова "животно" потенциометъра,но е до край.
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
Пробвай да размениш местата на крушките и виж дали на същото място пак е по-тъмно.Понякога сменяш изгорялата крушка с нова и тя свети по-силно от старите.
- yulian4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kola
- Мечтае да кара: Stelt
- Детайли за колата: BMW
и аз съм така колега не е от крушките просто циферблатите са се скапали точно там и не пропускат светлина.. и ся си търся ма не искам некви гадни бели или (тюнинг)
п.с. ако некой знае каде в пловдив има да свирка..
има и хубави плазмени ма тея готовите светят синьо пук по поръчка са майка си и баща си
между другото мен ми е прее*ано точно на същото място
п.с. ако некой знае каде в пловдив има да свирка..
има и хубави плазмени ма тея готовите светят синьо пук по поръчка са майка си и баща си

между другото мен ми е прее*ано точно на същото място
BMW e kolata
Blondinka e jenata

Blondinka e jenata

- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
И аз го забелязах този ефект ня места както е описал колегата свети по-слабо!
Беше ми изгоряла една крушка и я смених,както и 3-те крушки който осветяват самите циферблати,те са по 3w по-принцип,значи колеги споделят ,че слагат 5w ,но мен ме е страх да не разтопя таблото и си сложих както са си по-книжка 3w!Така че определено не е от крушките и съм се примирил засега не е болка за умиране все пак говорим за лека промяна във осветяемоста!
Беше ми изгоряла една крушка и я смених,както и 3-те крушки който осветяват самите циферблати,те са по 3w по-принцип,значи колеги споделят ,че слагат 5w ,но мен ме е страх да не разтопя таблото и си сложих както са си по-книжка 3w!Така че определено не е от крушките и съм се примирил засега не е болка за умиране все пак говорим за лека промяна във осветяемоста!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
yulian4o написа:и аз съм така колега не е от крушките просто циферблатите са се скапали точно там и не пропускат светлина..
Като разглобите километража за смянана крушките го почистете хубаво със сгъстен технически чист въздух във флакон под налягане (спрей) - намира се в Технополис при аксесоарите за компютри
Осветлението на "часовниците" на практика се осъществява от светловоди и праха им се отразява зле

- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
И мойто по тоя начин беше осра*но
Крушки сменяхме, с бели, с черни и червени тюнинг циферблати пробвахмер ефекта беше WOW
Реших всичко с една визита до близката морга и един 50-ак

E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

9 мнения
• Страница 1 от 1