Шибидах
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Шибидах
Абе много ми е интересно някой знае ли дали на стандартно Е-36 без шибидах може да се монтира/направи такъв? В смисъл много ли е разправия и колко струва ориентировъчно.
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Шибидах
Ми аре-аз на кабрио съм мноооого навит-казвай кога ше го праиме

In memory of CPL Jason Dunham,
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
За кво ти е тоя шибидах бе човек? Аз имам и искам да ти кажа, че е голяма простотия. Лятото заради него получих слънчев удар. Съвсем сериозно ти казвам - карам си аз от морето към София, едно слънце напекло, аз клима нямам, отворил съм прозорците отпред и шибидаха заедно, подухва едно такова хубаво и приятно и въобще не подозираш, че силното лятно слънце ти пече тимберицата. Ок, ама още къде Пловдив нещо така ми стана малко некомфортно, докарах се до София и вечерта като ми стана лошо, като почнаха да ми изтръпват ръце и крака и да ти кажа пооплаших се, а пооплаших и околните около мен. Не ти треа тая простотия. Ако има6 клима, пускай си я и си свиркай лятото, а зимно време пък въобще не ти требе. ЕЕЕ, виж, не е лошо да си кара6 на шибидах ве4ерно време лятото или на пролет, ама пък като си помисли6, да се набутваш с не малко пари за неква такава простотийка, ми се струва тъпо. Тъй че карай си и си свиркай, преимуществовто на тоя шибидах не е кой знае какво.
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
BESSNIA написа:смени целия таван с такъв с дупка.
по една или друга при4ина бесния е прав тука изкаш неизкаш тва е решението пороблема идва от там 4е ако изкаш оригинален шибидах неможеш да го монтираш еи така на твоита кола колонките ти неса снабдени с улеи за отвеждане на водата и то там идва целия проблем ок ще си монтираш шибидах и като завали дъжд ще има само вода от вън вода и вътре помисли и над този проблем

Re: Шибидах
Тоо Cool написа:Абе много ми е интересно някой знае ли дали на стандартно Е-36 без шибидах може да се монтира/направи такъв? В смисъл много ли е разправия и колко струва ориентировъчно.
Сори че пиша в твоята тема , но да не отварям "тема в темата"
Моя шибедах скърца като мина през дупки или неравности, предполагам че се натяга пружината .Ако някой знае как става това моля да напише.

slitter написа:За кво ти е тоя шибидах бе човек? Аз имам и искам да ти кажа, че е голяма простотия. Лятото заради него получих слънчев удар. Съвсем сериозно ти казвам - карам си аз от морето към София, едно слънце напекло, аз клима нямам, отворил съм прозорците отпред и шибидаха заедно, подухва едно такова хубаво и приятно и въобще не подозираш, че силното лятно слънце ти пече тимберицата. Ок, ама още къде Пловдив нещо така ми стана малко некомфортно, докарах се до София и вечерта като ми стана лошо, като почнаха да ми изтръпват ръце и крака и да ти кажа пооплаших се, а пооплаших и околните около мен. Не ти треа тая простотия. Ако има6 клима, пускай си я и си свиркай лятото, а зимно време пък въобще не ти требе. ЕЕЕ, виж, не е лошо да си кара6 на шибидах ве4ерно време лятото или на пролет, ама пък като си помисли6, да се набутваш с не малко пари за неква такава простотийка, ми се струва тъпо. Тъй че карай си и си свиркай, преимуществовто на тоя шибидах не е кой знае какво.
И аз съм на същото мнение. Аз съм с шибедах, но нямам клима.Никога не съм го използвал шибедаха.И според мен ако имаш клима, изобщо не ти трябва шибедах.
Ако искаш можем да ги разменим-аз ти давам шибадаха а ти климата

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Стига бе на първото ми БМВ така му се радвах на шибито мнооооо е гот когато е слънчево но не е жега да си джиткаш на воля и.............вятър в коситеееее ех спомени и а а че караш кабрио
как я обичам тас бабичка:D

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
10 мнения
• Страница 1 от 1