Шибидах

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

Шибидах

Мнение от Тоо Cool » 25 Фев 2005, 21:02

Абе много ми е интересно някой знае ли дали на стандартно Е-36 без шибидах може да се монтира/направи такъв? В смисъл много ли е разправия и колко струва ориентировъчно.
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 25 Фев 2005, 22:23

Забравия тая манипулация :mhihi: :mhihi: :mhihi: в най лошия случай ше стигнеш до кабрио ;)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 25 Фев 2005, 23:09

смени целия таван с такъв с дупка.
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

Шибидах

Мнение от Тоо Cool » 25 Фев 2005, 23:13

Ми аре-аз на кабрио съм мноооого навит-казвай кога ше го праиме :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 25 Фев 2005, 23:28

За кво ти е тоя шибидах бе човек? Аз имам и искам да ти кажа, че е голяма простотия. Лятото заради него получих слънчев удар. Съвсем сериозно ти казвам - карам си аз от морето към София, едно слънце напекло, аз клима нямам, отворил съм прозорците отпред и шибидаха заедно, подухва едно такова хубаво и приятно и въобще не подозираш, че силното лятно слънце ти пече тимберицата. Ок, ама още къде Пловдив нещо така ми стана малко некомфортно, докарах се до София и вечерта като ми стана лошо, като почнаха да ми изтръпват ръце и крака и да ти кажа пооплаших се, а пооплаших и околните около мен. Не ти треа тая простотия. Ако има6 клима, пускай си я и си свиркай лятото, а зимно време пък въобще не ти требе. ЕЕЕ, виж, не е лошо да си кара6 на шибидах ве4ерно време лятото или на пролет, ама пък като си помисли6, да се набутваш с не малко пари за неква такава простотийка, ми се струва тъпо. Тъй че карай си и си свиркай, преимуществовто на тоя шибидах не е кой знае какво.

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 25 Фев 2005, 23:31

Има и още един проблем ... кат вдигнеш 180+ км и все едно си навънка ...
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 26 Фев 2005, 13:01

BESSNIA написа:смени целия таван с такъв с дупка.

по една или друга при4ина бесния е прав тука изкаш неизкаш тва е решението пороблема идва от там 4е ако изкаш оригинален шибидах неможеш да го монтираш еи така на твоита кола колонките ти неса снабдени с улеи за отвеждане на водата и то там идва целия проблем ок ще си монтираш шибидах и като завали дъжд ще има само вода от вън вода и вътре помисли и над този проблем
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Шибидах

Мнение от BAYRON » 26 Фев 2005, 19:37

Тоо Cool написа:Абе много ми е интересно някой знае ли дали на стандартно Е-36 без шибидах може да се монтира/направи такъв? В смисъл много ли е разправия и колко струва ориентировъчно.

Сори че пиша в твоята тема , но да не отварям "тема в темата"
Моя шибедах скърца като мина през дупки или неравности, предполагам че се натяга пружината .Ако някой знае как става това моля да напише.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 27 Фев 2005, 10:52

slitter написа:За кво ти е тоя шибидах бе човек? Аз имам и искам да ти кажа, че е голяма простотия. Лятото заради него получих слънчев удар. Съвсем сериозно ти казвам - карам си аз от морето към София, едно слънце напекло, аз клима нямам, отворил съм прозорците отпред и шибидаха заедно, подухва едно такова хубаво и приятно и въобще не подозираш, че силното лятно слънце ти пече тимберицата. Ок, ама още къде Пловдив нещо така ми стана малко некомфортно, докарах се до София и вечерта като ми стана лошо, като почнаха да ми изтръпват ръце и крака и да ти кажа пооплаших се, а пооплаших и околните около мен. Не ти треа тая простотия. Ако има6 клима, пускай си я и си свиркай лятото, а зимно време пък въобще не ти требе. ЕЕЕ, виж, не е лошо да си кара6 на шибидах ве4ерно време лятото или на пролет, ама пък като си помисли6, да се набутваш с не малко пари за неква такава простотийка, ми се струва тъпо. Тъй че карай си и си свиркай, преимуществовто на тоя шибидах не е кой знае какво.

И аз съм на същото мнение. Аз съм с шибедах, но нямам клима.Никога не съм го използвал шибедаха.И според мен ако имаш клима, изобщо не ти трябва шибедах.
Ако искаш можем да ги разменим-аз ти давам шибадаха а ти климата :winky: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 27 Фев 2005, 17:22

Стига бе на първото ми БМВ така му се радвах на шибито мнооооо е гот когато е слънчево но не е жега да си джиткаш на воля и.............вятър в коситеееее ех спомени и а а че караш кабрио :mhihi: как я обичам тас бабичка:D

Назад към E36