Цена на тампоните на задния мост
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Цена на тампоните на задния мост
мисля да сменя вси4ко по ока4ването и съм закупил вси4ко за отпред и сега искам да видя да взема и тампоните на задния мост.. някои знае ли някаква цена за да си направя сметка .
мерси предварително!
мерси предварително!
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
мисля 4е е за тези.. имам едно "троп" при смяна на предавките отзад и ми казаха 4е са се раздробили тампоните и целия заден мост леко се осуква и затова ми бяха и ускорението при смяната...
та явно за около 100-тина лева 6те се оттърва от този проблем.
та явно за около 100-тина лева 6те се оттърва от този проблем.

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

- Makarov 2
- младши ентусиаст
-
Ожгтнв
Усукването е от едни по големи тампони,които са скрити в едни скоби в самото начало на калника,не са скъпи,обаче ако си с купе,на мен по каталог не ми излязоха такива каквито са на купето.Аз имах същия проблем и се оказа от скърцащите втулки и горе тампона на бомбето.Тампоните там са 15-20лв. а скърцащите втулки -92лв. комплекта на лемфьордер.
- Emil Braykov
- Потребител
-
Zna4i bratle moito bmw napravo me sasipa s tiq tamponi si4ko smeni otzad na nosa4a golemiq tampon 18 lv ediniq smenqx i dvata i drygite tamponi ot zad sa pak na mosta kadeto e barabana nad nego i pod nego ima dva tampona i tqx smenq 15 lv za broika ediniuq smenix dvata dolnite i sq mi se okoti tva spoira4niq marky4 otzad neqma razvivane edno prokleto bol4e celiq serviz napravo dignax io nestava i sq ytre 6e go ma4ima pak ama dano pri teb si4ko da e naraed abae maikata si ibalo a i zadni amortesiori smenqx nbaparo sam se pobarkal s taq kolica tiq dni a i posle kato smeni6 tez tamponi trqbav da mine6 i zaden most aide yspex baratleta
===============================================
ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!
===============================================
ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!
Capo di tyti capi
- Emil Braykov
- Потребител
-
ще видим сеге като ги сменя тия тампони дали ще е добре то на мен цялата ме задница поднасяше при неравности тампона направо на нищо не приличаше пак амортесиорите да не говоря изпикани от всякадде аз така сам я купил и да ти кажа не сам осетил как е оригиналната возия ама ще видим сега как ще е чак нямам тарпение да с я покарам вече 

Capo di tyti capi
8 мнения
• Страница 1 от 1