е36 смяна климатроник?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

е36 смяна климатроник?

Мнение от mcren » 05 Мар 2009, 20:15

днес тръгнах да свалям климатроника да сменя модула този с врътките обаче:махнах врътките развих и извадих само пластмасата и реших да зема пластмасата от другия климатроник и да сложа отпред понеже моита беше изтъркана.всичко стана обаче когато натискам коп4етата тези малките горе нестава нищо вдлъбват се и никакъв ефект.после погледнах копчетата и видях в самите копчета има като бяла пластмаса да не би това да е от таблото часта с която са се закрепяли?и въпроса ми е сега какво да направя с този проблем
prodava se bmw e36 320 i sedan

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 05 Мар 2009, 20:36

за проблема ти не мога да помогна не съм го разглобявал, но кажи как свали тоя модул с врътките откъм борда ли се подпъхва или отгоре ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 05 Мар 2009, 21:09

Сваляш борда и после управлението на климатроника!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mcren » 05 Мар 2009, 22:14

стан написа:за проблема ти не мога да помогна не съм го разглобявал, но кажи как свали тоя модул с врътките откъм борда ли се подпъхва или отгоре ?

Аз си направих сичко е ок.Значи над самия борд, като бръкнеш има дупка от там го буташ самия борд да излезе.После избутваш климатроника.а ако искаш да смениш някоя крушка дърпаш 2те големи врътки напред към тебе развиваш внимателно дърпаш към тебе и то ти излизат крушчиците , а тук искам да попитам тези малките крушки как се вадят и сменят.
prodava se bmw e36 320 i sedan

Назад към E36