Броня от стъклопласт. Мнение!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
(bubsa) написа:petio_bmw 318is написа:истината е че каквато и да е тя е просто украса, броня е силно казано след като неможе да предпази нищо и стоковата се чупи при лек удар но със сигурност е по-здрава от нашите БГ. ментета,а за стъклопластова правена в Германия просто нямам думи(изключителна изработка и качество)повечето тунинг фирми използват стъклопласт и неразбирам кво му е лошото на този материал,ако е направен добре.Някои беше писал че ще познае стъклопласта от 5 км. Как става номера?
![]()
И аз много се дразня като си чешат езиците така,а повечето са със стъклопластови!
Ми аз като гледам те и хромираните пръскалки със сини диоди, пейките и сребристите пламъци и тигри са много популярни напоследък нали

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Много ясно че стъклопласт, то е супер вървежно всички да са със предна М-кова броня на супер дървените си Е36-ци и естествено да няма нищо друго по колата да е от М-пакет, камо ли да е оригинално... Въобще що се повдига на въпрос не мога да разбера 

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
MadChicken написа:Много ясно че стъклопласт, то е супер вървежно всички да са със предна М-кова броня на супер дървените си Е36-ци и естествено да няма нищо друго по колата да е от М-пакет, камо ли да е оригинално... Въобще що се повдига на въпрос не мога да разбера
защо мислиш пък че Е36-ците са супер дървени това не разбрах аз

- MadChicken
- Legendary
-
Не колега, не ме разбра. Не смятам че Е36 е боклук, след като и аз това карам. Имах предвид че непрекъснато виждам някви пълни гробници Е36 без пукната екстра, обаче отпреде сложил стъклопластовата М-броня и газарията яко 

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- MadChicken
- Legendary
-
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3