М43Б16
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: .
BaHka написа:Колега като незнаеш къде се намира и какво представлява съвета ми е да я закараш на някой който разбира от тия неща...
м-да, като не знаеш какво представлява, къде се намира, и как се разглобява, за какво чистене говорим

- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
колегата ми го показа на снимката, и вече знам каде се намира. ще пробам да го разглобя и да видим какво ще стане. 

taba4ko написа:колегата ми го показа на снимката, и вече знам каде се намира. ще пробам да го разглобя и да видим какво ще стане.
Махни гумения маншон на дросела и пластмасовата капачка на жилото, така ще ти се освободи достатъчно място за работа......самото моторче стои в едно гумено "кожухче", издърпай го нагоре без да вадиш моторчето от него (на едни чопчета седи, така че дърпай смело) ....после WD40, разредител за боя и една четка за зъби и ще стане като ново!
- beco109
- младши ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Детайли за колата: Измамна
- taba4ko
- ентусиаст
-
Denev написа:Махни гумения маншон на дросела и пластмасовата капачка на жилото, така ще ти се освободи достатъчно място за работа......самото моторче стои в едно гумено "кожухче", издърпай го нагоре без да вадиш моторчето от него (на едни чопчета седи, така че дърпай смело) ....после WD40, разредител за боя и една четка за зъби и ще стане като ново!
благодаря колега. в петъка съм се уговорил с едим майстор да свърши работата но сега май ще му се обаждам че отлагам посещението си при него....

- taba4ko
- ентусиаст
-
благодаря на колегата денев. днес свърших тази работа с почистването. горкото моторче се беше спекло от всякаде със сажди направо. след почистване нещата вече са съвсем други. колата заработи разномерно. благодаря за саветите които ми дадохте всички.

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2