...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Препоръчвам ти кобра-150-180лв,европейски с ивица,момчетата си знаят работата,аз скоро го смених и съм супер доволен 

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
vladi_a_i написа:Препоръчвам ти кобра-150-180лв,европейски с ивица,момчетата си знаят работата,аз скоро го смених и съм супер доволен
да, и аз го смених преди седмица моя... 157 лева беше със 10% отстъпка... Изглежда като оригиналното, със черните точици в краищата, зелена ивица в горната част, отвън са сменили лентата / лайсна ма йсе казва, абе с две думи сложили са го перфектно / да не повярваш/ без да омажат нищо... Оставих си колата към 11 и в 15 беше готова...
Ето тук:
бул."Тодор Александров" бл.75, Илинден се води, първата пряка от "Вардар" по булеварда в посока Центъра. Телефони 9206903, 9282652...
Колегата Пенчев имаше Тема, в която се оплакваше от Кобра, но там момчетата работят добре... А и аз много им се помолих да го направят като хората, щото прозореца ми беше пукнат след престой в сервиз и ... вече бях

- Makarov 2
- младши ентусиаст
-
ктн
И аз сложих на кобра ,но стъклото е криво,и чистачката прескача и остава мокро петно.Цената е каквато казва колегата,по добре си вземи втора употреба,в подфорума "Продава"доста хора предлагат.За 100лв. е нормална цена според мен!!!!Късмет
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Re: ктн
Makarov 2 написа:И аз сложих на кобра ,но стъклото е криво,и чистачката прескача и остава мокро петно.Цената е каквато казва колегата,по добре си вземи втора употреба,в подфорума "Продава"доста хора предлагат.За 100лв. е нормална цена според мен!!!!Късмет
Дам, и аз минах през варианта втора употреба оригинално, даже приятелче беше намерил във форума за 60 лева, но излезе въпроса как да се свали, трябваше няква струна от китара да търсим, да го сваляме, да го караме нанякъде, пък после да викам специалисти от Кобра да го монтират и ... ми се стори по-добрия вариант направо в Кобра... Аз лично наистна съм много доволна...

прозорец
мерси за информациата..ама из4етох доста негативизми за кобра та за тва се чудих и писах но явно там 6те се пражи... 

- Ivan_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 BMW 523I M52TU Sedan
- Мечтае да кара: само BMW
9 мнения
• Страница 1 от 1