Колеги как се сваля седалката на купе
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- saphir
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 36/ 318iS '94
Колеги как се сваля седалката на купе
Колеги малко лошо си задавам въпроса, но как да си сваля гърба на седалката на купето, защото спря да и действа лостчето отстрани, търсих в старите теми, но не разбрах почти нищо. Предварително ви благодаря за съдействието!
- borislav.georgiev.1990
- кандидат ентусиаст
-
:)
да я помагайте и аз имам същия проблем с лосчетата отстрани
- m3 metanoviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БАГЕР
- Детайли за колата: 4 ВРАТА
Има 2 болта в долната част. Сваляш и подглавника.
Вадиш дръжките на облегалката на седалката, тези които навеждат облегалката напред (със силно дърпане).
После рамките около дръжките (пластмасовите) се свалят малко тарикатски. С една отверка се подпира едното пластмасово чопче и се дърпа и тя. Вадят се първо, преди да се свали гърба на седалката.
Малко е криво за правене, но веднъж направите ли го, после ви става ясно и се сваля за секунди.
Успех, съжалявам, нямам снимки като го правих това.
Лостчето се хваща за другото с помощта на една метална пръчка, много хитро хваната. Обикновено не е счупена. Ще го видите, като свалите кората на гърба.
Вадиш дръжките на облегалката на седалката, тези които навеждат облегалката напред (със силно дърпане).
После рамките около дръжките (пластмасовите) се свалят малко тарикатски. С една отверка се подпира едното пластмасово чопче и се дърпа и тя. Вадят се първо, преди да се свали гърба на седалката.
Малко е криво за правене, но веднъж направите ли го, после ви става ясно и се сваля за секунди.
Успех, съжалявам, нямам снимки като го правих това.
Лостчето се хваща за другото с помощта на една метална пръчка, много хитро хваната. Обикновено не е счупена. Ще го видите, като свалите кората на гърба.
- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
пробвай първо по лесния начин, а именно: свали първо седалките и ги обърни охледай ги отдолу и виж някое от жилата да не се е откачило отдолу на мен така ми беше станало опънах го и го закачох и сега си е ок
жена с малки гърди е като село без начално училище - няма от къде да започнеш
6 мнения
• Страница 1 от 1