сваляне на табло? или къде ми е винетката :D

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320

Мнение от belial » 17 Фев 2009, 0:38

защо не пробваш да свалиш само жабката и да видиш да не е зад компютъра, вместо да сваляш цялото табло.

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Re: сваляне на табло? или къде ми е винетката :D

Мнение от Vlados » 17 Фев 2009, 0:48

BManoWar написа:Колега,нали ти дадоха касовата бележка,там пише,че си купил винетка и номера на колата ти/ако са го писали/ ТА,като те спрат умните глави/катаджийте/ им я покажи и им кажи кьде се намира винетката сега така:' момчета лепнах я по-надоло,че ми пречи да видя пьтя' и ги оставяй да се оправят,може и да я ковнат,рьцете им са лепкави кат насран гьз :D ,ако се дьрвят им кажи,че имаш винетка и ще ги сьдиш... ше ги жегне,то КАТ спечелено дело няма и т.н. :D А като се замисля там,кьдето е паднала не са ли врьзките на компа... ако имаш дисплей под климата погледни дали не се вижда там :D
П.П. майтапя се,дано я намериш :yes:

Трябва да си много "умен" или годините да са ти доста под 20, за да сътвориш този шедьовър. Тоя CARTOON NETWORK трябва да го спрат вече...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320

Re: сваляне на табло? или къде ми е винетката :D

Мнение от belial » 17 Фев 2009, 0:59

Vlados написа:
BManoWar написа:Колега,нали ти дадоха касовата бележка,там пише,че си купил винетка и номера на колата ти/ако са го писали/ ТА,като те спрат умните глави/катаджийте/ им я покажи и им кажи кьде се намира винетката сега така:' момчета лепнах я по-надоло,че ми пречи да видя пьтя' и ги оставяй да се оправят,може и да я ковнат,рьцете им са лепкави кат насран гьз :D ,ако се дьрвят им кажи,че имаш винетка и ще ги сьдиш... ше ги жегне,то КАТ спечелено дело няма и т.н. :D А като се замисля там,кьдето е паднала не са ли врьзките на компа... ако имаш дисплей под климата погледни дали не се вижда там :D
П.П. майтапя се,дано я намериш :yes:

Трябва да си много "умен" или годините да са ти доста под 20, за да сътвориш този шедьовър. Тоя CARTOON NETWORK трябва да го спрат вече...

е все пак накрая човека казва че се майтапи, така че не е необходимо да му се връзвате.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 17 Фев 2009, 1:15

Ако винетката е паднала в духалката за предното стъкло защо не пробваш да пуснеш вентилатора да я обдуха...най-вероятно попаднала може би по въздуховода на духалката за предното стъкло...
Аз днеска се сетих за мойта винетка че я бях оставил точно до маншона на скоростния лост още миналата седмица..като си викам че първо ще махна старата и тогава ще сложа новата...ама като я търсих направо се ядосах..къде ми се е дянала тази винетка..викам си явно докато съм отварял затварял вратата кой знае къде е духнала..търся навсякъде отдолу търсих я и при документите ама на :1: мисля мисля къде ли съм я сложил че не мога да си спомня :weed: накрая викам я да отворя жабката оооо тя там спи...тогава се сетих че съм я преместил на безопасно място... :D
Иначе още 5 мин. щях да я търся и направо щях да се напсувам :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар

ожг

Мнение от Makarov 2 » 17 Фев 2009, 12:38

Аз лично бих си теглил една майна и до най близката бензиностанция за нова.Следващия път обица на ухото.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
Мечтае да кара: Турбо кола със задно
Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto

Мнение от Cosworth » 17 Фев 2009, 14:19

И аз предлагам да си свали жабката и кората под нея, за 2 мин. се свалят.... 2 болчета във въздуховодите, 4 като се отвори жабката и 2 отдолу. Въздуховодите, техните бтъбречета се свалят много лесно, накланяш ги надолу и след това го хващаш от горната страна която изпъква и дърпаш в същата посока към теб и леко надолу и така излизат... Надявам се да си ме разбрал :D
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520

Мнение от fANTONa » 17 Фев 2009, 18:34

Cosworth написа:И аз предлагам да си свали жабката и кората под нея, за 2 мин. се свалят.... 2 болчета във въздуховодите, 4 като се отвори жабката и 2 отдолу. Въздуховодите, техните бтъбречета се свалят много лесно, накланяш ги надолу и след това го хващаш от горната страна която изпъква и дърпаш в същата посока към теб и леко надолу и така излизат... Надявам се да си ме разбрал :D

ми днес много си играх , и корите свалях и жабката. въздуховодите не се сетих да пробвам. може би утре. но така или иначе зад тези неща е компа с много кабели, зад него има изолация и трябва да разкача всичко за да стигна най-отзад. и пак не знам дали ще стигна до мястото където е паднала ... още малко ще се помъча и май ще я зарежа ...
БМВ

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Мнение от mihal » 17 Фев 2009, 22:41

аз си мисля че ще се е задържала най горе.. ако помниш каде влезе пробвай с някоя телчица или разгънат кламер да чегъркаш там може и да излезе
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520

Мнение от fANTONa » 20 Фев 2009, 21:48

голяма драма, големи емоцииииии :mhihi:
значи беше паднала доста надолу, най-вдясно на таблото. завряхме пред волана един компресор и на откоси няколко пъти. нещо се показа на леко над таблото. бръкнах с пинсета- някъв стар билет. пак няколко пъти с компресора, пак се показа нещо - един долар фалшиф, пак с компресора - и изскочи листчето на което е залепена винетката - побеляха ми косите, явно се беше отлепила !!!! вече отчаян духнахме още малко с компресора , показа се едно малко крайче на винетката и си личеше как другата част се е залепила - зад таблото !!! викам си сега как ще обяснявам на куките че винетката е "малко по-надолу" от видимото място където по принцип се залепва. с една пинсета последен отчаян опит , хванах крайчето , дръпнах и с затаен дъх успях да отлепя частта която се беше залепила за стъклото.... отдъхнах си и веднага е залепих където и е мястото ....

П.П. препоръчвам на всеки да пробва номера с компресора - кой знае какво може да излезе :mhihi:
БМВ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от archie » 20 Фев 2009, 22:02

И аз имах подобна случка самоче бях в Румъния нямах в мен нищо ,намерих една сопичка и в портомунето си открих един стикер залепих в единия край на стикера сопичката и като държа сопичката мушнах стикера между таблото и така след малко ръчкане винетката залепна за стикера :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 20 Фев 2009, 22:19

Добре е , че си успял да я изкараш.... :D
Аз като купих моята (сега за тая година) и мислех да не махам предпазната лепенка и да я лепна направо така за стъклото (преди това лепвам там нещо лепкаво, то оставя малко от лепливата консистенция и след това лепвам винетката , без да и махам предпазната лепенка. При миналогодишната стана тоя номер). Ако някой се чуди защо го правя така ......отговарям , за да мога да я ползвам и на друга кола. Та залепих аз така винетката , обаче след една , две секунди тя се отлепи и падна точно в тоя процеп (м/у стъклото и таблото ) , но при мен се задържа на границата точно и част от нея се виждаше ..... лелеееееееееееееее направо се вцепених.... много леко я хванах притиснах я за стъклото и с плъзгане на горе я изтеглих ....направо се изпотих и на г*за от напрежение (като знам че последно като сваляхме табло на колата на един приятел се изгърбихме 2 часа и то лятото , а сега в това студено време .... :().

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и се радва на живота...
Мечтае да кара: по немските аутобани....

Мнение от D_reamcatche_R » 21 Фев 2009, 11:12

Браво колега... при мене не е с винетката а с пропуска ми за служебния паркинг :( само че падна от към волана. Ще пробвам с компресора... дано ми излезе късмета и на мен.
Поздрави!
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.

Предишна

Назад към E36