Съвет за покупка на е36?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Съвет за покупка на е36?
Здравейте хора, вчера докато си ходех из центъра видях едно BMW 316i '93, червено да се продава за 5000, на външен вид не беше зле - личеше си, че е карано де, нямаше фар за мъгла, един тас може и някой други работи да са били, не обърнах много внимание точно в този момент.. и.. та ме гризе отвътре.. много добра ми се струва цената - според вас дали си заслужава.. аз в момента карам стара кола и си бях казал, че няма да си купя друга, докато не събера пари за нова кола (каквато и да е), но идеята да скоча на БМВ ме блазни много.. хммммзф.. вие какво мислите
No bling at the Ring
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
ами чети малко повече из форума ,пише всичко .. за тез пари може да е що годе читаво само ако е нов внос .
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Точно пък ако е нов внос не бих го взел за тези пари. Все пак е 93 г. и като махнеш митото и ДДС-то, разходите по докарването и печалбата на продавача и става ясно, че е от моргата. Практиката показва, че Е36 за такива пари после се нуждае от още доста инвестиций. А иначе гледай мотора (разпределителния вал как е и повдигачите) и окачването - на тези места са после допълнителните кинти.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
ако е карано в БГ окачването със сигурност ще е зле за тез пари ,аве за 5000 сичко ще е зле от където и да е 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- kazakoff
- кандидат ентусиаст
-
А, бе и нов внос не е гаранция. Моето го купих от Германия. След като го покарах малко, още там разбрах, че има проблемчета. Шайбата на хидр. помпа не е в съосие с тази на двигателя и ремъка ми ходи на една страна и свири. Съединителя, като загрее повече и започва да ми придрусва... А, бе изобщо, както се казва, колата е като жената, след като се ожениш, си показва магариите 

Re: Съвет за покупка на е36?
[quote="BadAngel"]Здравейте хора, вчера докато си ходех из центъра видях едно BMW 316i '93, червено да се продава за 5000, на външен вид не беше зле - личеше си, че е карано де, нямаше фар за мъгла, един тас може и
Поразходи се за Горубляне там ще се ориентираш за цените като смъкнеш 500-600 лв та за 5500 ще имаш избор , самоче не ти ги препоръчвам тия коруби
Поразходи се за Горубляне там ще се ориентираш за цените като смъкнеш 500-600 лв та за 5500 ще имаш избор , самоче не ти ги препоръчвам тия коруби
11 мнения
• Страница 1 от 1