Филтър на купето - направи си сам
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
Филтър на купето - направи си сам
Нали има такава тема, може ли да дадете едно рамо, че не я откривам нещо

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Филтър на купето - направи си сам
dopestar написа:Нали има такава тема, може ли да дадете едно рамо, че не я откривам нещо
Горе във важните е закачена

Абе ма той филтъра е евтинийка бре, и това ли ще си правиме (прецакваме) сами?
P.S.
Като имаме предвид че се сменя два пъти годишно не мисля че ще ни бутне един ориг. (или поне хубав) филтър.
P.S.
Като имаме предвид че се сменя два пъти годишно не мисля че ще ни бутне един ориг. (или поне хубав) филтър.

Последна промяна Kris на 17 Фев 2009, 11:26, променена общо 1 път
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Мисля че колегата има предвид да си го смени сам, а не да си прави филтърKris написа:Абе ма той филтъра е евтинийка бре, и това ли ще си правиме (прецакваме) сами?

Nikito_nn написа:Мисля че колегата има предвид да си го смени сам, а не да си прави филтърKris написа:Абе ма той филтъра е евтинийка бре, и това ли ще си правиме (прецакваме) сами?
Еми ако заглавието беше: "Филтър на купето - смени си сам." да ама като знам и каква тема имаше преди как да си режеме некакви хартийки и тем подобни, си мисля че точно иска да си направи сам.
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
ами аз май нещо съм я пропуснал тази темаKris написа:Nikito_nn написа:Мисля че колегата има предвид да си го смени сам, а не да си прави филтърKris написа:Абе ма той филтъра е евтинийка бре, и това ли ще си правиме (прецакваме) сами?
Еми ако заглавието беше: "Филтър на купето - смени си сам." да ама като знам и каква тема имаше преди как да си режеме некакви хартийки и тем подобни, си мисля че точно иска да си направи сам.

И все пак ако иска само да си го смени

- KickingKing
- ентусиаст
-
Гледайки темата ми се струва, че иска сам да си я направи... И крис колкото и да го псуваш сам може да си издялка по-добър отколкото половината на пазара...
По темата: виж в полезни в е34 мисля беше TheBoss (Босев) е пуснал една как да си направиш от филтър за климатик и некви гъзарийки там... Иначе нов във Вари с активен въглен мисля беше 41лв или нещо такова.
По темата: виж в полезни в е34 мисля беше TheBoss (Босев) е пуснал една как да си направиш от филтър за климатик и некви гъзарийки там... Иначе нов във Вари с активен въглен мисля беше 41лв или нещо такова.

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
7 мнения
• Страница 1 от 1