Внимание !!! Започнаха да крадът и предни мигачи.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Внимание !!! Започнаха да крадът и предни мигачи.
Пичове, към нещата, които се крадът от колата освен стъкла на огледала и халогени можете да прибавите и предните мигачи. Те са на шипки и се свалят за отрицателно време с отверка. Ако някой има идея как да се "подобрят", за да не ги крадът да сподели.
Отностно халогените, след като ми ги свалиха си купих нови, вързах ги с тел за роговете и ги залях отвсякъде със силикон. Сега се свалят доста трудно и да чукна на дърво не ги пипат.
Отностно стъклата на огледалата, все още не съм си купил нови, след като ми ги свалиха, но смятам да им сложа каноколит на щипките, та като тръгнат да ги свалят да ги счупят ( застрахователя плаща )
Дано да са ви полезни мойте патила . . .
Отностно халогените, след като ми ги свалиха си купих нови, вързах ги с тел за роговете и ги залях отвсякъде със силикон. Сега се свалят доста трудно и да чукна на дърво не ги пипат.
Отностно стъклата на огледалата, все още не съм си купил нови, след като ми ги свалиха, но смятам да им сложа каноколит на щипките, та като тръгнат да ги свалят да ги счупят ( застрахователя плаща )
Дано да са ви полезни мойте патила . . .

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Re: Внимание !!! Започнаха да крадът и предни мигачи.
Slavy написа: ...
като знам къде се намира щипката на предния мигач, чесно ти казвам, че НЯМАМ идея как ще го откраднат, без да го потрошат

acho написа: ...
бате, валутна застраховка му е майката. не само срещу кражба, но и ако ги потрошиш. защото цените им са неописуеми, а втора ръка ги няма:(

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
quixzole написа:мисля кат се постопли да си постеля едно одяло под колата и да легна с пушката
ХеХе хе ... има ли някой в кабинката!
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
10 мнения
• Страница 1 от 1