огледала - българска работа ;-)

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Слави
Аватар

огледала - българска работа ;-)

Мнение от © » 08 Фев 2005, 22:08

това беше едно ЛС:

Моите работят безотказно за сега :) Дано и ти да си доволен. Има малко побългаряване, но няма как иначе :D
Купи си здрави видии за захващане на огледалата, защото веднъж се захващат адаптерите и после към тях самите огледала. Аз бях намислил да хвана директно огледалата през ламарината с болтове, но после установих че няма смисъл. И само за адаптерите е достатъчно здраво.
1. Сваляш си огледалата.
Изображение
Изображение
тази пластмаса може да свалиш като откачиш с отверка първо най-горната част и после леко нагоре и излизат от останалите две места където се държи
Изображение
разглобяваш огледалата и измъкваш моторчето в средата. Гледай да запомниш горе долу как е монтирано защото имам съмнения, че ако го монтираш обратно може и да действа обратно на указанията които му даваш :)
Изображение

разглобяваш новите огледала - леко с отверка измъкваш огледалото от четирите места където се държи
Изображение
горната част от тази пластмаса аз преправих и закрепих в дъното на новите огледала
Изображение
ето я и нея
Изображение
изрязваш я по синята линия и дупчиш на четири места за моторчето
на останалите две дупки които съществуват захващаш за основата на огледалата, но ще трябва да изрежеш малко стърчащите неща там за да може да слезне ниско долу и да не излиза стъклото на вън
Изображение

кабела прекарваш през средата на пластмасата и после на вън ..
Като монтираш новите стъкла трябва да прецениш да се намират в средата, защото има вероятност от едната страна например да са по близо до пластмасовата част на огледалото, т.е. зависи от теб. В никакъв случай стъклата не трябва да са на вън от пластмасата, дори е хубаво да са навътре поне 0,5-1 см. Така мисля аз ...
Малко е първобитно, но като ги монтираш нищо не личи и всичко изглежда идеално :D

Назад към E36