Колеги ПОМАГАЙТЕ , колата не пали като е студена!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Stur6ela
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 Touring / 318d / 2008
- Мечтае да кара: M3
Колеги ПОМАГАЙТЕ , колата не пали като е студена!!!
Колеги имам следният проблем с мойто 320! Сутрин колата си пали съвсем нормално,от половин оборот! Като загрее напълно и я оставя за 30 мин. някъде и не иска да пали. Пали от 5,6 път някъде
. Няма никакъв проблем нито с обороти,нито с мощност. Просто перфектна е (никога не е и имала) Карам я само с 100 октанов бензин вече 2 години! Горивната помпа не е, защото си пали като е напълно студена без проблем, дори като е загряла и я изключа и я запаля веднага пали от половин оборот! Свалих маркуча на помпата и си пръска бензин нормално като и дам контакт. Нещо малко е , моля ви помогнете ми,че се побърках
vld:Оправи си заглавието на темата,то трябва да подсказва съдържанието и

vld:Оправи си заглавието на темата,то трябва да подсказва съдържанието и

Последна промяна Stur6ela на 09 Фев 2009, 9:56, променена общо 1 път
BMW не е кола за каране, нито кола за возене, BMW е начин на живот

- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
Някъде пишеше, че датчика на вала/май коляновия/ като му се повредят кабелите от жегата прави подобни магарии.
Пробвай да ги поразбуташ когато не иска да пали и виж дали има промяна или направо на диагностика!
Кабела минава през предната част на двигателя и оива до под скукателите-там му е буксата, ама е голяма теснотия
Пробвай да ги поразбуташ когато не иска да пали и виж дали има промяна или направо на диагностика!
Кабела минава през предната част на двигателя и оива до под скукателите-там му е буксата, ама е голяма теснотия

- Stur6ela
- кандидат ентусиаст
-
На диагностика нямаше никакви грешки, като я водих вчера 

- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
имах такъв проблем на старата ми кола.като отидох на диагностика ми казаха че температурния датчик на двигателя е дал фира и лъже компа че колата е студена вкарвало обогатена смес и колата се дави и неиска да запали.ходи на диагностика да ти кажат от какво е. 

- Stur6ela
- кандидат ентусиаст
-
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Stur6ela, не знам дали ще успеят да ти помогнат, но утре сутрин ако заглавието не е оправено (както ти беше намекнато веднъж) - темата ще бъде заключена
Както и всички следващи теми (без предупреждение) с подобно заглавие 

- Stur6ela
- кандидат ентусиаст
-
Ето поправих тази УЖАСНА , НЕПОПРАВИМА И НЕВЕРОЯТНА ГРЕШКА която бях допуснал със заглавието на темата
Mollov:
"Основни правила на форума":
2. Преди да пуснете нова тема, проверете дали тя не е вече дискутирана чрез търсачката на форума. От заглавието на темата ви трябва да се подразбира съдържанието й. Не поствайте теми с линкове към други страници, без подробно обяснение за съдържанието им. Нежелателно е и публикуването на текст на чужд език.

Mollov:
"Основни правила на форума":
2. Преди да пуснете нова тема, проверете дали тя не е вече дискутирана чрез търсачката на форума. От заглавието на темата ви трябва да се подразбира съдържанието й. Не поствайте теми с линкове към други страници, без подробно обяснение за съдържанието им. Нежелателно е и публикуването на текст на чужд език.

9 мнения
• Страница 1 от 1