е36 части за окачване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
е36 части за окачване
Днеска ходих на диагонстика на окачването и по предницата за смяна са ми излезли
1.Задните втулки на носачите
2.Предни биалетки
3.Амортесьор(преден ляв,ама ще се сменят и двата тъй като са си още оригиналните)
4.Предни накладки
Въпросите са ми следните :
-Колата е е36 318и седан м40 12.92г. и се интересувам коя част какви особености от гореизброените за моя автомобил(в смисал примерно чета че еди кои си биалетки са за къси накрайници на амортесьорите и там какво ли още не);главно се интересувам с това с какви амортесьори да сменя(не търся нещо спортно,но може малко да я снижиме с 1 пружини в по-късен етап)
-Кажете си мненията за коя част каква марка/народност да търся и съответно да ме ориентирате ценово.
Много ще съм ви благодарен тъй като съм нов в притежаването на автомобил и поддръжката му.Извинявам се ако тази тема е излишна,но немога да намеря точна информация за точно тази е36-ца(година,база на купето и т.н.)
1.Задните втулки на носачите
2.Предни биалетки
3.Амортесьор(преден ляв,ама ще се сменят и двата тъй като са си още оригиналните)
4.Предни накладки
Въпросите са ми следните :
-Колата е е36 318и седан м40 12.92г. и се интересувам коя част какви особености от гореизброените за моя автомобил(в смисал примерно чета че еди кои си биалетки са за къси накрайници на амортесьорите и там какво ли още не);главно се интересувам с това с какви амортесьори да сменя(не търся нещо спортно,но може малко да я снижиме с 1 пружини в по-късен етап)
-Кажете си мненията за коя част каква марка/народност да търся и съответно да ме ориентирате ценово.
Много ще съм ви благодарен тъй като съм нов в притежаването на автомобил и поддръжката му.Извинявам се ако тази тема е излишна,но немога да намеря точна информация за точно тази е36-ца(година,база на купето и т.н.)
За частите
Задните тампони на носачите Феби-35 лв(2 бр.).Биалетките Феби-28 лв.бройката.Амортисьорите Билщайн-163 лв.броя с 1 година гаранция.Накладки АТЕ-75 лв.Кабел за износване-16.Тел.ми е 0885-320-431,ако имаш още въпроси.
1
За амортисьорите мога да ти препоръчам SACHS BMW , аз такива сложих преди месец и съм много доволен, съвсем малко са по-твърди от оригиналните и са много добри
Цена точно не мога да ти кажа ,ама двата предни мисля че бяха към 350 лв

Цена точно не мога да ти кажа ,ама двата предни мисля че бяха към 350 лв
4 мнения
• Страница 1 от 1