малко помощ за по красив фейс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Blagoy_Stoyanov
- Потребител
-
малко помощ за по красив фейс
колеги, срещнах "случаено" един Биоборд и сега предницата ми е за смяна, броня, фарове .... тръгнах да търся частите тук и малко в задънена улица стигнах, има някакви М брони, обикновенни брони..., фарове Хела, Бош.... бихте ли ме светнали каква маска и какви фарове са по добри (т.е. по добър външен вид). цената не е проблем, стига да не се окаже че не стават на моя Компакт 1,9 бензин 2000год. (но със стария фейс)
10х
п.с. Господ да помилва невежите
10х
п.с. Господ да помилва невежите

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Много странна година за производство на Е36, сигурен ли си, мислех че Е36 последните компоти ги правят до 1999, но както и да е може и да бъркам. Другото което ме очудва е че казваш "старата маска", та тя се слага мисля до 1996. Пак ннякой да ме поправи ако греша. За бронята ако си намериш М-кова на добра цена, взимай визията е уникална. За фаровете ти препоръчвам хелла но май вече няма оригинални и ако попаднеш на някой колега в "продава" взимай. За бъбреци си вземи след фейслифта, ама трябва да се сменя т доста работи отпред.
А бе ти сигурен ли си че караш Е36, да не е Е46 

Значи без значение с е36 ли си или с е46, щом парите не са ти проблем си купи хубави пластмасови брони, каквито на теб ти харесват. Ти ще си караш колата, и ще си гледаш, няма аз да ти я карам
Иначе една М броня няма да ти загрози чак толкова компотчето
ама според мен тогава ще е добре поне едни огледала и едни прагове да си сложиш а и задната броня да я "направиш" М-кова
така ше придобие по-завършен вид.
За фаровете и маската... ама ти май верно си с е46
... което те кефи
а като модел фарове, ми между БОШ и ХЕЛА аз съм с две ръце за ХЕЛА
dinkomg - Що да няма оригинални ХЕЛА за е36? На мен преди няколко месеца в D&N, май, ми предлагаха хела фарове. А дали са били оригинални не знам щото нямаха в наличност тогава...

За фаровете и маската... ама ти май верно си с е46

dinkomg - Що да няма оригинални ХЕЛА за е36? На мен преди няколко месеца в D&N, май, ми предлагаха хела фарове. А дали са били оригинални не знам щото нямаха в наличност тогава...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Фарове Хела, но Селис. Щом парите не са проблем, значи нямаш грижа, щото са по- скъпички от стоковите.
М броня, лип, сплитери, огледала, лайстни и си капитан
М броня, лип, сплитери, огледала, лайстни и си капитан

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ако наистина колата ти отпред е изглеждала като "преди facelift"-а значи или и преди е срещала "случайно" по нещо пред себе си (и е направена с елементи за стария фейс), или просто не е 2000г...
Иначе ///М елементи да искаш... в "Продава" има доста оферти, можеш да погледнеш... bum_bum ти каза от какво имаш нужда.. що се отнася до ///М елементите по предницата - за тях няма "преди и след facelift-а... бронята е една, липа и той... трябва ти новата маска с по-дебелите бъбреци и всичко останало, което си потрошил..
За фаровете... ае HELLA с angel eyes... ае не са много гот... малко дървени изглеждат (в смисъл на Angel Eyes - като фар са страшни). Можеш да погледнеш и InPro-то, те също са добри.. а можеш да сложиш и нормални фарове с лупа, на които да се постави CCFL Angel Eyes... ма това са подробности

Иначе ///М елементи да искаш... в "Продава" има доста оферти, можеш да погледнеш... bum_bum ти каза от какво имаш нужда.. що се отнася до ///М елементите по предницата - за тях няма "преди и след facelift-а... бронята е една, липа и той... трябва ти новата маска с по-дебелите бъбреци и всичко останало, което си потрошил..

За фаровете... ае HELLA с angel eyes... ае не са много гот... малко дървени изглеждат (в смисъл на Angel Eyes - като фар са страшни). Можеш да погледнеш и InPro-то, те също са добри.. а можеш да сложиш и нормални фарове с лупа, на които да се постави CCFL Angel Eyes... ма това са подробности

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ментето си е менте молотовке 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ти стига ринал offtopic, ми виж да помогнеш на човека с някоя ///М броня и маска с новият бъбрек
Гледам си докарал пак 321-коньово зверче... 

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Enderial написа:dinkomg - Що да няма оригинални ХЕЛА за е36? На мен преди няколко месеца в D&N, май, ми предлагаха хела фарове. А дали са били оригинални не знам щото нямаха в наличност тогава...
Носталгия по старото, щото вече са азиатски или бог знае от къде, не са като тези които са слагани на оригиналните ни колици, когато са излизали от завода. А един път премести ли се някой завод по-наизток за мен си стават неоригинални. Като китайски IBM
8 мнения
• Страница 1 от 1